پاسخ به:انتقادات و پیشنهادات در مورد جوائز و مسابقات -1392
شنبه 17 فروردین 1392 8:36 AM
سلام. خسته نباشید.. من با نام کاربری hooman jordan یکی از برندگان نوروزی شما هستم در روز11 فروردین و مسابقه مربوط به استان کرمان.. می خواستم ببینم برای دریافت جایزه چیکار باید کنم؟ این کد چی هست؟ من قبلا در سال 1389 یک بار برنده طلا راسخون شده بودم آیا لازم است این کد را بگیرم؟ میشه ی کوچولو راهنمایی بفرمایید تا ببینم چیکار باید انجام بدم... ممنون از سایت بسیار خوب و جذابتون..
راستی نفرات 2 تا 10 فقط امتیاز برنده می شوند؟ و جایزه فقط مربوط به نفر اول هست....
با سلام و تشکر
در مسابقات روزانه، فقط برای نفر اول جایزه ارسال می شود و سایر برندگان، امتیاز اهدایی دارند که به صورت خودکار اضافه می شود.
اگر شما برای ما مدارک ارسال کرده اید - منظور اسکن کارت ملی یا شنانسنامه به همراه آدرس پستی، تلفن، نام و تاریخ برنده شدن در مسابقه، نام کاربری - یک کد به این مدارک برای شما اختصاص داده می شود که بر اساس آن جایزه برایتان ارسال می گردد. در صورتی که در مسابقات دیگری برنده شدید، نیاز نیست مدارک ارسال کنید، فقط کد مذکور را به همراه نام مسابقه ای که برنده شده اید، برای ما ارسال کنید.
با بررسی انجام شده، هیچ مشخصاتی از شما در سیستم یافت نشد. لازم است مدارک مورد نیاز را به ایمیل Mosabeghat@rasekhoon.net از طریق همان ایمیلی که در سایت ثبت نام کارده اید، ارسال نمایئد.