پاسخ به:سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سه شنبه 14 مرداد 1399 10:50 AM
نقل قول catcat
نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول catcat
سلام
دیگه بمن تماس نگیرید. اینجا کاربران خیلی حساسن و اهل شوخی و حرف زدن نیستن........!!!!
سلام و عرض ادب و احترام
با سپاس از شما وو کاربران گرامی..همه ی کاربران نمی توانند مثل شما باشند.لذا با کسانیکه می توانید تعامل داشته باشید از طرفی بزرگوار با شما تماس نگرفتیم صرفا به خاطر گفتگو و تعاملات روزانه...بلکه فعالیت شما در قسمت های مختلف انجمن و ارسال پست برای ما اهمیت دارد..
با تشکر منتظر حضور سبزتان هستیم.
با تشکر
سلام وقت بخیر
راسخون بمن تماس گرفته که میخواست با من آشتی بکنه و اما نشد ، کل حرفا برعکس شد ....کی بمن فشار آورده و گفت همه جای راسخون فعالیت کن و در مسابقات شرکت کن جایزه اش هم پولیه ،درجواب گفتم نمیام بهتره ،بابت اصرار دادنت قبول کردم ک به راسخون بیام ...قرار است بقیه کاربری های خودم فعال بشن ،متأسفانه ازشون خبری نیست... چطور میگی جنابعالی
با تشکر ....روابط عمومی راسخون/کت کت
سلام بزرگوار :
از راسخون به شما زنگ زدند که فعالیت بکنید.ممنون که فعالیت خود را شروع کردید.در مسابقات روزانه و ارسال پست در انجمن فعالیت کنید.هرکجای انجمن می توانید فعالت کنید.کسی به شما نگفته جایی فعالیت نکنید. شما لطف کردید و با اختیار خودتون و با دعوت ما تشریف آوردید.ما هم از شما تشکر می کنیم.شما با همین دو کاربری فعالیت کنید.اگر لازم شد بقیه را هم فعال خواهند کرد.
ممنون از لطف شما