0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
شنبه 4 آذر 1396  8:11 PM

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول borkhar

سلام و عرض ادب.

آقای قریشی فکر کنم از زمانیکه پیشنهاد اتاق فکر راسخونی داده شد حدود 7-8 ماه میگذره....یعنی قبل از عید !!

اوایل مسئولین میگفتن که : اتاق فکر راسخونی باید روش زیاد کارشه و نباید سر سری انجام بشه....تا یه اتاق فکر ایده آل باشه...

ما هها گذشت هر سری یه بهانه ایی پیش میومد یه بار ویژه برنامه های ماه رمضون.ویژه برنامه های محرم .و.....همه و همه بهانه شدند برای اجرای اتاق فکر راسخونی !!

ما کاربران خب رو حساب حرف مسئولین که فرمودن : اتاق باید روش فکر بشه....گفتیم حتمن یه چیزی هست که اینقدر مسئولین دارن روش کار میکنن!!

گذشت و گذشت ....تا اینکه این پروژه ی عطیم رونمایی شد !!!!

حالا من نگاه میکنم این اتاق فکر راسخونی چیزی نیست جز ایجاد یه تاپیک و بنر....مثل سایر برنامه ها.....!!!!

یعنی واقعا با دیدن این پروژه تو ذوقمون خورد !!!

یعنی ایجاد این تاپیک اینقدر زمانبر بود ؟؟!!!که ماه ها کاربران چشم انتظار باشند !!؟؟

و دقیقا این تاپیک هم شد مثل همون فراخوان اتاق فکر راسخونی که حدود یه ماه و نیم پیش ایجاد شد...تفاوتش فقط در اسمه تاپیک هست !!!

و اینکه ما به لطف کاربران بزرگوار چنین تاپیکهایی زیاد داریم......که همه و همه رفتند تو بایگانی راسخون متاسفانه.......!!!!

ممنون از اینکه اینهمه رو این پروژه کار شد و وقتتون رو صرف این پروژه کردین.....

سلام و عرض ادب حضور شما. عذر اگر پاسخ این پست شما به طول انجامید.

لذا خواهشمند است به پیامی که طی امروز و فردا از سوی روابط عمومی پرتال فرهنگی راسخون منتشر خواهد شد توجه فرمایید.

با تشکر فراوان از همراهی تان

سلام و عرض ادب.

یا حسین......زلزله ایی 7 ریشتری در راه است.....sad

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

تشکرات از این پست
shayesteh2000 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon salma57 ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها