0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
چهارشنبه 1 شهریور 1396  11:55 AM

نقل قول mty1378
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول mty1378

سلام خسته نباشید اقای قریشی 

چند روزیه سرعت سایت بشدت افت کرده و واقعا خیلی آزار دهنده شده من از جمعه با این مشکل مواجهم بهتر که نشده هیچ ، بدتر هم شده . لطفا یه تدبیری بیاندیشید ... 

تالار شما سرعت خوبی داره . این تبعیض انصافه واقعا ؟ پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی خب مسئول فنی هر کاری برای این تالار کرده بگید برای تالارای دیگه هم انجام بده . 

اقای قریشی اگه راه داره بزارید ما بیایم بیایم تالارتون پست بزنیم شما انتقال بدید به تالار مربوطه laugh

سلام و سپاس از شما.

راستش من هم به واحد فنی گفتم بابا اگر تالار بقیه رو درست نمی کنید حداقل تالار روابط عمومی رو هم سرعتش رو بیارید پایین!

البته این شوخی بود:) ولی شوخی شما هم جالب بود که اینجا ارسال کنید و ما انتقال بدیم:)))))

اما گذشته از شوخی، دیروز با مسئولین محترم فنی سایت، بسیار مباحثه داشتیم و در حال بررسی بودند که چی شده سرعت کم شده چرا که ظاهرا مشکلی نیست به همین خاطر زمان نیاز است که مشکلی اگر هست دقیق بررسی و ان شاالله زود مرتفع گردد.

با تشکر فراوان از همراهی و همکاری بسیار عالی شما عزیزان

امید ما به تالار روابط عمومیه سرعت این یه تالارم بیاد پایین که دیگه هیچی پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

اقای قریشی فرمایش شما متین ، ولی مگه میشه بدون مشکل باشه . هر وقت با مشکل افت سرعت روبرو شدیم جواب همین بوده  . سایت مدام افت فشار پیدا میکنه پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی 

مثل اینکه مسئولان فنی فقط در تالار روابط عمومی دنبال مشکل میگردن که جواب همیشه همینه laugh

باز هم از پیگیری و پاسختون بسیار ممنون . امیدوارم مشکلات از قایم باشک بازی با مسئولان فنی دست بکشند تا ما هم با نفسی آسوده پست بزنیم  laugh

سلام و عرض ادب.

سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا علیهماالسلام تبریک و شاد باش.

دیروز تا دیروقت درگیر همین موضوع بودیم که تا حدودی بهتر شد البته از سوی ما ولی الان شما و همه کاربرای عزیز هم زحمت بکشید چک کنید که آیا امروز اوضاع ارسال پست بهتر هست یا خدای ناکرده سرعت کم هست؟

امیدوارم برای ارسال پست دیگه مشکلی نداشته باشید ولی اگر احیانا مشکلی بود بفرمایید.

سپاسگزارم

تشکرات از این پست
siryahya mty1378 farshon borkhar salma57 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها