0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
چهارشنبه 28 تیر 1396  10:22 AM

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول rezaha44

با سلام خسته نباشید یه پیشنهاد دارم

یه قسمت درست کنین که بتونیم بقیه کاربران یا دوستامون رو دنبال کنیم و پست های که تو انجمن میزارن رو ببینیم با تشکر 

با عرض سلام و ادب حضور شما همراه گرامی. این قسمتی که مد نظر شماست تقریبا همان قسمت آخرین پست های انجمن هست که به صورت گذرا در صفحه اصلی انجمن ها قابل مشاهده است. لذا جهت مشاهده ی مابقی پست ها می توانید به هر تالار و زیرتالار مراجعه کنید که تمامی پست ها در دسترس شما خواهد بود.

با تشکر

سلام و عرض ادب

اول از همه خسته نباشید و‌خدا قوت عرض می کنم.

در تکمیل درخواست این کاربر که به نظرم موضوع کاربردی هست و البته بعید می دونم واحد فنی براش وقت بگذارند فرض کنید یکی از کاربران چند روزی در انجمن نباشه و‌من میخوام بدونم آخرین پستی که زده کجا بوده.

یا اینکه از پست هایی که یک کاربر می گذاره خوشم میاد و دوست دارم اونها رو مطالعه کنم.

قبلا به لطف نجومی کارا، الان هم به لطف واحد فنی پست های مفید به چشم بر هم زدنی از صفحه اصلی محو میشن. برترین ها و لینک چرخشی هم نهایتا ۲۰ پست جا میگیره. که معمولا ۱۰ پست پست و اخباری هست که مسئولین قرار دادند و عملا ۱۰ پست مربوط به کاربران هست که هر پست هم معمولا سه تا پنج روز در برترین ها یا لینک چرخشی میمونه.

یعنی عملا سهم کاربران از برترین ها و لینک چرخشی حداکثر روزی سه پست (با ارفاق) هست. 

شما فکر می کنید من بخوام ده پست آخر یک یا دو یا سه‌کاربر رو ببینم چند تالار رو باید زیر و رو کنم؟؟؟

بعد وقتی که باید بگذارم رو هم محاسبه کنید.

غیر از این، موضوع مهم دیگه حجم اینترنتیه که موقع رفرش و باز کردن صفحات راسخون بلعیده میشه.

نت امثال من هم نه سرعت نور داره، نه رایگانه. 

خلاصه اینکه جواب شما در جهت تسهیل و برآورده ساختن نیاز کاربران نبود.

خیلی از سایت هایی که انجمن دارند گزینه دنبال کردن کاربر رو دارن.

به طوری که ده بیست تا پست آخر کاربر برای افرادی که علاقمند به پست هاش باشند قابل رویته. اونم به صورت یک جا.... 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
farshon rasekhoon_m mosabeghat_ravabet khodaeem1 borkhar r_hasti_r mty1378 mehdi0014 nazaninfatemeh omiddeymi1368 ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها