0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
سه شنبه 24 اسفند 1395  11:36 AM

نقل قول salma57
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول salma57

سلام و عرض ادب.

نقل قول نزدم چون تعداد نقل قولای زیاد شد.

ببخشید آقای قریشی. مساله اینه که حتی اگه ده صفحه دیگه هم باز کنیم، یک مرتبه تمام صفحات رفرش میخورن و تمام اطلاعات همه اونها از بین میره.

گاهی این مورد پیش میاد و‌پیش میومد و البته یه وقتایی من یکی از خیر پست زدن می گذرشتم و می گذرم !!

(البته اخیرا چون پست هام کم شده و البته سخنرانی هم نمی کنم خیلی گرفتارش نشدم)

در این جور مواقع چون اعصاب نداشته ام با این اتفاق دستخوش تغییرات ناخوشایندی میشه  بهتر از هر کاری سکوت میکنم و صبر پیش میگیرم. که گاهی لبریز هم میشه. 

تنها حرفم هم این میشه.

امان از دست واحد فنی!!!!! و برادران

راستی!!!

تا حالا امتحان کردین کپی پیست کردن با موبایل در راسخون چققققدر راحته؟!

سلام. همراه گرامی معمولا وقتی که رفرش می کنیم همان صفحه رفرش می شود لذا در حال حاضر زمان حضور در نام کاربری تا 120 دقیقه افزایش یافت.

جمله پایانی تون را هم متوجه نشدم. کپی پیست با موبایل راحته؟!

سپاسگزار

سلام و عرض ادب

راجع به رفرش زدن صحبت شما درسته.

ولی در راسخون اینطوری نبوده. یعنی مشغول نوشتن پست‌ بودم، تب دیگه ای رو باز کردم، دو دقیقه نشده، کل صفحاتی که از راسخون باز کردم خودبخود رفرش میشن. بدون ذخیره ی نوشته های قبلی

در مورد بخش آخر هم گفتم امتحان کنید...

چون راه حلی که به کاربران دادین این بوده که مطلب رو در تب دیگه کپی کنند. 

سلام و سپاس از شما. نه منظورم این بود که یک تب دیگر باز کنند و اگر از نام کاربری خارج شده اند در آن تب وارد شوند و باز به همان تبی که در حال تایپ بودند برگشته و مطلب خود را ارسال کنند. نه اینکه مطلب خود را در تب جدید کپی کنند. 

امید که دیگر شاهد خود به خود رفرش شدن نباشیم چون این موضوع برای ما و بسیاری از دوستان اتفاق نمی افتد و منطقا باید هر صفحه ای که توسط شخص رفرش می شود مورد تغییر قرار گیرد نه تمامی صفحات.

تشکرات از این پست
salma57 mty1378 farshon omiddeymi1368 nazaninfatemeh ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها