0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
شنبه 14 اسفند 1395  7:24 PM

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول ayeneh

سلام عليكم نميدانم چطور عرض كنم واقعا بي قانوني  وسليقه هاي مختلف  در انتخاب برندگان اعمال ميشه من فقط خواهش ميكنم يك نگاهي به قسمت مسابقه من انقلابيم و تعداد پستهاو متن پستهاي گذاشته شده در اين قسمت بفرماييد متوجه ميشويد فعاليت من را

احتياج به توضيح اضافي نداره

فقط بگم همه پستهام نگارش خودمن است  تعداد پستهاي بسيار زياد در رابطه با اينكه اگر انقلاب اسلامي ايران نبود.....

و زماني  كه من براي آن گذاشتم ......

البته افتخار ميكنم كه وقتم را براي اثرات مفيد  آمدن  انقلاب اسلامي گذاشتم

ولي دريغ از يك تشكر خشك و خالي در اينجا

فقط بعنوان بيشترين پست گزارنده در اين جشنواره   

با 160 پست در قسمت من انقلابيم

عرض سلام و ادب حضور شما همراه بزرگوار و عزیز. با احترام به همکاری خوب و همیشگی شما و قدردانی از مشارکت خوبتان شایان ذکر است نظربه اینکه در پایان همان تاپیک من انقلابی ام هم مشاهده می فرمایید، شما در برگزیدگان اولیه و نفر اول هستید و مدیر و مسئول محترم هم این مورد را مد نظر داشته اند لذا در پایان در تمامی تاپیک ها بنا بر این گذاشته شد که از میان برترین های هر تاپیک به قید قرعه جوایز و امتیازات تعلق گیرد که حسب اتفاق از میان آن 16 برگزیده ی عزیز، متاسفانه شما برگزیده نشدید مثل دیگر کسانی که این اتفاق برایشان رخ داد.

پس نتیجه اینکه سعی بر این بوده بررسی بسیار دقیقی شود و مدیران و مسئولین هر تاپیک هم مدقانه این کار را انجام دادند تا حقی ضایع نگردد. اما در تمامی تاپیک ها نتیجه ی نهایی از میان برگزیدگان اولیه را قرعه کشی مشخص کرد.

لذا بدین وسیله باز هم از زحمات شایسته ی شما بزرگوار کمال تشکر و قدردانی را داشته و دارم.

سلام باور کنید اصلا سخنان شما دلیل این نمیشود که حتی در پست من انقلابی هستم حتی یک تشکر خالی از بیشترین مطلب گزارنده نگذارند

ضمنا من این را نگفتم که شما بعد ازاین مطلب اعتراض از   من تشکر کنید

خواستم به شما یاد آور شوم که هرجا دوست دارید بیشترین شرکت کننده با تعداد پست بیشتر را برنده محسوب میکنید ودر جای دیگر اصلا حسابش نمیکنید حتی برای تشکر خالی

خیلی بی عدالتی است همین.

وگرنه من محتاج تشکر نیستم

من فقط میخواستم بگویم مواظب رفتارمان باشیم که به نام اسلام ننویسند در سایت اسلامی فرهنگی

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

تشکرات از این پست
rasekhoon_m mty1378 ehsan007060 omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها