0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
شنبه 14 اسفند 1395  3:40 PM

نقل قول ayeneh

سلام عليكم نميدانم چطور عرض كنم واقعا بي قانوني  وسليقه هاي مختلف  در انتخاب برندگان اعمال ميشه من فقط خواهش ميكنم يك نگاهي به قسمت مسابقه من انقلابيم و تعداد پستهاو متن پستهاي گذاشته شده در اين قسمت بفرماييد متوجه ميشويد فعاليت من را

احتياج به توضيح اضافي نداره

فقط بگم همه پستهام نگارش خودمن است  تعداد پستهاي بسيار زياد در رابطه با اينكه اگر انقلاب اسلامي ايران نبود.....

و زماني  كه من براي آن گذاشتم ......

البته افتخار ميكنم كه وقتم را براي اثرات مفيد  آمدن  انقلاب اسلامي گذاشتم

ولي دريغ از يك تشكر خشك و خالي در اينجا

فقط بعنوان بيشترين پست گزارنده در اين جشنواره   

با 160 پست در قسمت من انقلابيم

عرض سلام و ادب حضور شما همراه بزرگوار و عزیز. با احترام به همکاری خوب و همیشگی شما و قدردانی از مشارکت خوبتان شایان ذکر است نظربه اینکه در پایان همان تاپیک من انقلابی ام هم مشاهده می فرمایید، شما در برگزیدگان اولیه و نفر اول هستید و مدیر و مسئول محترم هم این مورد را مد نظر داشته اند لذا در پایان در تمامی تاپیک ها بنا بر این گذاشته شد که از میان برترین های هر تاپیک به قید قرعه جوایز و امتیازات تعلق گیرد که حسب اتفاق از میان آن 16 برگزیده ی عزیز، متاسفانه شما برگزیده نشدید مثل دیگر کسانی که این اتفاق برایشان رخ داد.

پس نتیجه اینکه سعی بر این بوده بررسی بسیار دقیقی شود و مدیران و مسئولین هر تاپیک هم مدقانه این کار را انجام دادند تا حقی ضایع نگردد. اما در تمامی تاپیک ها نتیجه ی نهایی از میان برگزیدگان اولیه را قرعه کشی مشخص کرد.

لذا بدین وسیله باز هم از زحمات شایسته ی شما بزرگوار کمال تشکر و قدردانی را داشته و دارم.

تشکرات از این پست
borkhar mty1378 nazaninfatemeh omiddeymi1368 farshon salma57
دسترسی سریع به انجمن ها