خیلی ممنون که به سوالی که طرح کردم پاسخی داده نشد و به بی اهمیتی موضوع پی بردم!!
شما دیگر کاربران و مدیران رو از جواب دادن منع میکنید ولی میبینم که خودشما هم وقت پاسخگویی به تمامی سوالات و پیشنهادات کاربران رو ندارید.
خسته نباشید خداقوت
سلام. روز خوش. همراه گرامی قرار شد زود قضاوت نکنیم.
نفرمایید، هر سوالی اهمیت خودش رو داره و عرض شد که پاسخ ها در دست انجام است. سوال شما بزرگوار هم همان دیروز مشاهده و مطالعه شد با واحد فنی هم در این رابطه صحبت شد لذا برای اینکه در پاسخ سوالتان نگوییم در دست بررسی است قبل از پاسخ با واحد فنی طی جلسه ای در این رابطه صحبت شد. اکنون هم بنابر تصمیمی که توسط مسئولین اتخاذ شده لینک های غیر از سایت راسخون به طور خودکار برداشته می شوند ولی قرار شد طی تمهیداتی برای سهولت در ارسال پست هایی که واقعا نیاز به لینک دارند مثل دانلود کتاب، بعضی از سایت ها را که توسط کاربران و مدیران معرفی می شود و توسط مسئول ارشد انجمن ها تشخیص داده می شود که نیاز است بتوانیم از این قاعده مستثنی کنیم. لذا از شما و همه عزیزانی که بر حسب کاربرد زیاد برای لینک، سایتی را مد نظر دارند خواهشمند است با مسئول انجمن، سایت مورد نظر خود را مطرح فرمایید اگر شد این اتفاق خواهد افتاد.
با تشکر
شرمنده.ولی وقتی شما بگید« پاسخ در حال بررسی است» لاقل من کاربر میدونم که باید منتظر جواب بمونم ولی وقتی یه مدتی میگذره و هیچ جوابی داده نمیشه قبول کنید باید همچین تصوری داشته باشم که سوالم دیده نشده یا اهمیتی نداشته.
قرار نیست ما اینجا تبلیغات سایت های دیگرو بکنیم پس لینک دادن برای موارد اشکالی نداره.یه خورده سخته در مورد هر لینکی ک لازمه هماهنگی بشه.
بیشتر نظر من هم برای دانلود نرم افزار ، کتاب و کلیپ هست
سلام. این موضوع "در دست بررسی" را که عرض کردم زین بابت بود که قبلا بعضی عزیزان اشاره کردند که نگویید در دست بررسی است! به همین خاطر بود. هم چنین دیروز عرض شد که شما شنبه موضوع را مطرح کردید و یک شنبه هم پاسخ را دریافت کردید خوب بعضی مواقع، بنده حضور ندارم، جلسه هستم یا به دلایلی به اینترنت دسترسی ندارم، یا حتی به خاطر همان درخواست شما کاربران عزیز جلسه ای تشکیل داده ایم تا مشکل رفع شود و قس علی هذا... به همین خاطر پاسخ دیرتر ارایه می شود. باز هم مسئول واحد فنی در حال بررسی این موضوع لینک است اگر نتیجه ای متفاوت حاصل شد به اطلاع شما خواهد رسید.