پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
شنبه 7 اسفند 1395 10:22 PM
بیزحمت یه فکری هم برای افراد مسدودشده توی صندوق پیام بکنید! اصن حواسم نبود، یه بنده خدایی مسدود شد ولی الآن نمیشه از مسدودیّت درآوردش!!!!
تشکر میکنم از سرکار خانم salma57 که بنده رو راهنمایی کردن. چند روز علّاف بودم و خودمو کور و کبود کردم، ولی هیچی که هیچی! کسی هم پاسخگو نبود. ایشون هم توی اتاق چت جواب این مسئله رو دادن و بنده خدا بخاطر اینکه نهی شده بودن از کمک به کاربرانِ در راه مانده(!!!)، لذا اینجا توی این تاپیک با اینکه میتونستن در همون لحظه اول یه در راه مانده رو نجات بِدَن، اما بدلیل یک سری سوابق(!!!) از این کار خودداری کردن. و طبق گفته خودشون اگر توی اتاق چت سؤالمو میپرسیدم، جواب میدادن و منم از هلاکت و فلاکت در میومدم!!!
پس از این داستان نتیجه میگیریم که اگر کسی جواب یه بنده خدا رو چه توی این تاپیک و چه توی تاپیک دیگه بده، نه تنها گناهی مرتکب نشده، بلکه باید ممنونش هم بود! و خدا نکند که آن در راه مانده بخورد به روز 5شنبه!!!!!!! بنابراین همونجور که قبلاً هم اعلام کردم، من هر جایی و هر نفری نیاز به کمک داشت، دریغ نخواهم کرد. حالا چه بخواد و چه نخواد! به ایشون هم توصیه کردم همون روال قبلی و اقتدار همیشگیشون رو حفظ کرده و ادامه دهند و دلسرد نشن!
و اینکه چرا خودم دنبال مشکل نرفتم باید بگم (هرچند احتمال توجیه کردن به ذهن عده ای ممکنه خطور کنه، ولی حقیقت همینه): خودم توی همین سایت دیده بودم که یک نفر گفته بود نمیتونم فلانی رو از مسدودیّت دربیارم، چکار کنم؟ بعدش یه نفر دیگه هم در جوابش گفت که فعلاً امکان پذیر نیست! روی این حساب و با این پیش زمینه ذهنی، خودم جستجو نکردم تا مشکلمو خودم حل کنم. هر چند که این کارمم اشتباه بوده و باز هم باید خودم دست به کار میشدم. حالا وِلِش، این به کنار. مهم داستانیه که خدا رقم زد و خواست یه سری چیزا برامون روشن بشه!
واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشهاش كجاست ...