خواهش میکنم اتاق چت را سر وسامان بدهید واقعا ببخشید این را میگم ولی بجای چت سازنده یک مشت اراجیف نوشته میشه و امتیاز میگیرند
اگر قانونمند بشه چت های فرهنگی انجام میشه نه وقت گذرانی باطل برای امتیاز. لطفا کمی تدبر و تعقل
سلام و وقت بخیر حضور شما بزرگوار. همراه گرامی ضمن تشکر از شما، در پاسخ به چند پست فوق در همین پست مطالبی را به عرض همه بزرگواران می رسانم:
شایان ذکر است ورای صحبت های شما و دیگر کاربرانی که هم چون شما نظرات خود را مطرح کردند اتاق چت برای گفتگو بین کاربران عزیز ایجاد شده است. به این معنا که هر نفر با دیگر کاربران می توانید در این قسمت از انجمن به ارتباط کلامی به صورت متن بپردازد و احوال یکدیگر را جویا شوند. در این اتاق که البته به واسطه ی فرهنگی بودن این فضا و سایت راسخون می طلبد حرف های رد و بدل شده بین کاربران هم فرهنگی و درخور شان باشد، همه عزیزان بر همین مبنا با هم ارتباط دارند و مطمئنا فرمایش شما هم صحیح است که هر حرفی زده نشود و خدای ناکرده حرف های سخیف و امثالهم رد و بدل نگردد. لذا در همین اتاق به صورت تخصصی تر زیر اتاق های دیگری ایجاد شده تا هر کس به هر موضوعی علاقمند است در آن به گفتگو بپردازد مثال قوی این مورد *چت انقلابی* است که در ویژه برنامه های فجرآفرینان امسال شکل گرفت و بازخورد خوبی هم داشت چون پیرامون موضوع خاصی در این اتاق گفتگو صورت گرفت. ماهیت اتاق چت جویای احوال دوستان شدن است و اگر هم نکته ای در زمان عدم حضور مسئولین در سایت برای کاربری پیش آمد کمک کردن دیگر کاربران و مدیران به ایشان، هم چنین مدیر اتاق و واحد نظارت هم به احترام سایت، انجمن، مدیران و کاربران بسیار محترم راسخون، به صورت ویژه گفتگوها را مورد مداقه قرار می دهند که صحبتی غیر فرهنگی و دون شأن ایراد نشود. کمااینکه این موارد اتفاق افتاده و سریعا برخورد شده است. برای عدم اطاله ی کلام این نکته ی پایانی را هم که خود با آن موافق هستم را عرض کنم و آن اینکه به نظر بنده عزیزی که در انجمن فعالیت می کند و بابت پست های خوبی که ارسال می کند امتیاز دریافت می کند، در اتاق گفتگوی انجمن بایت سلام و احوال پرسی می تواند امتیازی دریافت نکند و به پاس همراهی اش با دیگر دوستان این فضا را فقط به عنوان دور همی و حال و احوال همراهی کند و از آن استفاده نماید.
البته هر چند این امتیاز هم خود به نوعی تشکر راسخون از همراهی دوستان است ولی می توان گفت چون راسخون در تمامی پست های ارسالی کاربران امتیاز اهدا می کند دوستان هم می توانند به این پیشنهاد جامه ی عمل بپوشانند و امتیازی از این طریق دریافت نکنند تا هم این صله ی رحم برای دریافت امتیاز صورت نگرفته باشد و هم هر کس دوستدار راسخون است بی منت در اتاق فعالیت کند و خداپسندانه رفاقت و صداقتمان را به رخ همه بکشیم.