0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
شنبه 23 بهمن 1395  8:14 AM

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول farshon

باسلام واحترام

مسوول محترم روابط عمومی جناب آقای قریشی

احتراماباستحضارمی رساند یه مشکلی درتالارهایی همچون لطیفه وطنزوجودداردوآن اینکه گاهی اوقات پستی توسط کاربری زده میشه واینجانب تاییدمی کنم باتوجه به حجم زیادپستهای ارسالی اینجانب پس ازتاییددیگروقت نمیکنم برگردم وپستهایی روکه گاها"کاربران عزیزویرایش می کنندببینم بنابراین کاربرگمان می کندکه یاپستش حذف شده ویاغیرفعال لطفا"تصمیمی دراین مورداتخاذشودتاازبوجودآمدن این مشکل  جلوگیری شود.باسپاس فراوان

سلام و عرض ادب. ضمن سپاس از موردی که مطرح کردید شایان ذکر است همانگونه که شما پست ها را مشاهده و مطالعه می کنید و حسب نیاز، حذف یا تایید می کنید مسئول واحد نظارت هم این کار را قبل یا بعد از شما انجام می دهند لذا شما مدیر گرامی تا جایی که امکان دارد این کار را انجام دهید مسئول نظارت هم پست های مورد تایید شما را تایید و پست های ویرایش شده را هم بررسی و تایید یا حذف می کنند. اما بهترین کار آن است که در هر فرصتی شما مدیر گرامی بررسی فرمایید و مسئول نظارت هم کمک شما موارد باقیمانده را بررسی کنند.

با تشکر از همراهی تان

آخردوروزه که یکی ازمدیران که طرزبیانشون اشتباه بود معتقد بودند که پستشون حذف شده پس ازبررسی متوجه شدم که پست غیرفعال شده باتوجه به تشکراتی که درزیرپست بود مشخص بودکه بنده قبلا"فعال کرده بودم ازطرفی تشکرمسئول محترم نظارت هم زیرپست بود واین شبهه رابوجودآورده بود که احتمال داشته واحد محترم نظارت پست راغیرفعال کرده باشند پس ازپیگیریهای پیاپی وبه مدت 2روز یکی ازمدیران وبااعتراف ایشان متوجه شدم که خودایشان پست روویرایش نمودند برای اینچنین مشکلات وشبهات احتمالی ودرگیری خدمتتون عرض کردم تادرجریان کارباشید.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

تشکرات از این پست
rasekhoon_m borkhar omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها