پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
شنبه 7 اردیبهشت 1392 6:48 PM
سلام
قبل ازبیان انتقاداتم از همه دست اندرکاران راسخون پوزش میطلبم بخاطر انتقادات به جایی که دارم . واقعیتش من از راسخون خیلی متنفرم بخاطر بی عدالتی ها . بخاطر کاغذ بازهای اداری . بخاطر مسولین ناکارامد بخش مسابقات و جوایز . و بالاخره بخاطر دروغ بزرگ ایام نوروز 92 که این مورد اخر را توضیح میدم
در مسابقات عیدانه ای که در ایام نوروز 92 برگزار گردید در سایت نوشته بود جوایز مسابقات عیدانه قاب شاسی ..تعداد برندگان هر روز 10 نفر
اصلا و ابدا هم حرفی از امتیاز و .... نفر اول و ..... به میان نیامده بود .
بعدا که مسابقات تمام شد اعلام کردن که جوایز نفر اول قاب شاسی و جوایز نه نفر بعدی 200 امتیاز !! در حالیکه قبلا به هیچ وجه چنین برنامه ای در سایت در مورد جوایز عیدانه مطرح نشده بود . و گرنه مثل مسابقات روزانه اسفند ماه باید نوشته میشد !!!! معلوم شد دست اندرکان به این شیوه زشت دروغ متوسل شدن تا امار شرکت کنندگان افزایش پیدا کند . و متاسفانه خیلی ها به خاطر همین حقه ساعتهای زیادی از تعطیلات با ارزش خود را برای جستجوی جواب سوالات هدر دادن . این در حالیست که اگر قبلا نوع جوایز مشخص شده بود امکان نداشت خیلی ها بخاطر یه مشت امتیاز بدرد نخور و بی مصرف وقت گرانبهاشونو حروم کنند !
متاسفانه هر سال که از راه اندازی سایت راسخون دور تر می شویم به جای پیشرفت برنامه ها و جلب کاربران پسرفت بیشتر و از کاربران اولیه که از سایت جدا می شوند بیشتر میشود. مسابقات و جوایز که اصلا گفتن نداره . انچه عیان است چه حاجت به بیان است . جوایز مسابقات راسخون چنان حقیر و بی مقدار هست که کمتر کسی از کاربران قدیمی را ترغیب به بازدید از مطالب سایت می نماید .
امیدوارم دست اندرکان دنبال راه چاره ای برای این معضلات باشند در غیره اینصورت به این حالت مریض و بی رمق سایت ادامه دهند .
با تشکر
دوست عزیز.من با بیانات شما موافق نیستم.اگه قرار باشه مسئولینو ارزیابی کنیم که همشون عالین و حتّی بالاتر.دقّت کنید که جوایز راسخون هرگز حقیر نیستند بلکه گاهی اوقات تکراری اند برای مثال کاربران برتر این ماه جوایزشان تکراری هستند و شاید نیاز نداشته باشند.در مورد دروغ گویی هم مطمئن باشید که هرگز راسخونی ها دروغ گو نیستند.آخه واسه ی یک مسابقه بیان آخرتشونو خراب کنن؟ممکنه اشتبایی رخ داده باشه تازه در همون مسابقه ی دوم سوم بود که گفتند فقط جایزه ی نفر اوّل قاب شاسی است.احتمالاً شما متوجّه نشده اید.اینم لینکش: