پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
پنج شنبه 5 اردیبهشت 1392 12:31 PM
سلام و عرض احترام مدیر محترم اگر بشود که ما کاربرانم مطالب و نظراتی که برای کاربران یا مدیران بخش ها یا تالارها ارسال می کنیم بتوانیم با گزینه ای بنام پیگیری نوشته ها یا علامت گذاری به عنوان اینکه ما متوجه بشیم که در داخل این انجمن فعالیتی داشته ایم
الان بنده در یک بخش در مسابقه ویژه انتخابات ریاست جمهوری نظر ارسال کرد و الان هر چی می گردم پیدا نیست
یا در مورد لیگ برتر ایران نظر ارسال نمودم بابت اینکه لیگ میتوان با 21 تیم هم برگزار شود
اما هر چی گشتم پیدا نیست البته در جریان هستم که آخرین نظرات ارسالی اعضا در قسمت چپ هر مطلب قابل مشاهده هستش
که نظذ آخر رو مثال من فرستادم اما بعد که نظر بعدی ارسال بشه من قادر نیستم که بتوانم مطلب فوق را پیدا نمایم
در ابتدای هر مطلب یا تالار + اضافه کنید که با کلیک بر روی آن بتوانیم آن مطلب را دنبال کنیم بسیار کار ما ساده میشود
اینکه نمیشود ما هر بار یک لینک برداریم بچپانیم تو وب خودمون یا لینکش کنیم که فراموشمون نشه
که ای بابا کدوم قسمت رو داشتم با اعضا تبادل نظر می کردم یا کدوم مسابقه بود که داشتم در مورد رئیس جمهور نظر میگفتم
در بخش مسابقات هم نگاه کردم نبود ممنون خواهم شد این لطف رو در حق کاربران راسخونی انجام دهید با نهایت احترام
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
با تشکر و عرض خیر مقدم حضور جنابعالی، از اینکه در انجمن های راسخون با ما همراه هستید بسیار خرسندیم و خواهاناستمرار این حضور می باشیم.
در صفحه اصلی انجمن های راسخون، بر اساس موضوع مورد علاقه، انجمنی را انتخاب می کنید، مثلا انجمن یا تالار "نماز"، با کلیک روی عنوان تالار و ورود به آن، با فشردن کلید "موضوع جدید" می توانید ایجاد کننده یک موضوع جدید باشید و مطالب مورد نظر خود را در ویرایشگر ظاهر شده وارد و پس از ارسال، موضوع ارسالی خود را در بالای لیست ارسالی های همان تالار(لیست تاپیک های ارسالی) مشاهده کنید.
در داخل تالار ها، می توانید موضوعات ارسال شده قبلی را انتخاب و با کلیک روی عنوان آنها، وارد آن موضوع یا تاپیک شوید، در این حال می توانید با فشردن کلید "پست جدید" اقدام به ارسال مطالب دلخواه خود در درون آن تاپیک نمائید. همزمان با ارسال مطلب در داخل تاپیک، مطلب شما به عنوان آخرین پست تاپیک با نام کاربری و آواتار شما قابل مشاهده خواهد بود. به منظور رفتن به آخرین صفحه تاپیک می توانید از شمارنده پائین صفحه استفاده نمائید. با ارسال پست در یک تاپیک، مطلب شما تا زمانی که شخص دیگری بعد از شما مطلبی ارسال نکند، در بخش آخرین ارسال های آن تاپیک نمایش داده می شود.
پیگیری پاسخ ها و سئوالات مطرح شده در برابر پست ها(مطالب ارسالی داخل تاپیک ها) و تاپیک های(موضوع یا مطالب ارسالی داخل تالار ها) ارسالی شما، با ورود به تاپیک مورد نظر و جستجوی پست های پس از پست شما مقدور است.
همچنین لیست ارسالی های شما در انجمن های راسخون با کلیک روی آدمک موجود در نوار خاکستری رنگ منوی سایت(بالای صفحات) و انتخاب گزینه "پست های انجمن" از پانل سمت راست در صفحه "محیط کاربری" میسر خواهد بود.
همچنین پیشنهاد می شود تاپیک های زیر را مطالعه نمائید:
آموزش قرار دادن پست در انجمنهای راسخون
قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ...
قوانین جدید جهت انتخاب کاربران و مدیران برتر
لیست مدیران محترم تالارهای گفتگوی راسخون+پل ارتباطی ...
در مورد تجمع پاسخ ها و نقطه نظرات به مطالب ارسالی یک کاربر یا پاسخ و ارتباط با مدیران و مسئولین، مراتب جهت ارزیابی و اقدام لارم به واحد فنی ارجاع شد.
موفق باشید