0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
پنج شنبه 29 فروردین 1392  9:34 AM

نقل قول hoseini1362

سلام و عرض ادب مجدد خدمت شما عزیزان و بزرگواران در سایت راسخون که بی شائبه دارید زحمت می کشید بله از این به بعد کاملا توجه به قوانین دارم

البته تخلفی از سوی من صورت نگرفته بود بلکه  سایت شما یک سری معیار دیگه برای کاربران در بخش وبلاگ تعریف نموده

وگرنه که هر روز مطالب انواع هنرمندان هالییوود در همه سایتها پخش هستش  در ضمن برای من سوال هستش

که  آیا کلا از هالییوود نوشتن ممنوع هستش یا از خانم های بازیگر نباید نوشت یک نکته دیگه هم اینکه مثال آنجلینا جولی بازیگر سینما                                                                                                                   
یعنی نباید در مورد فعالیتهای سینماییش مطلب کار کنم و میتونم در مورد  اینکه فعالیتهای بشر دوستانه دارد مطلب کار کنم

یا کلا در همه بخش ها زنان بازیگر هالیوود ممنوع المطلب هستن تشکر

سلام

باز هم تشکر میکنم از حضور شما

ما از وبلاگ های متنوع و سرگرم کننده استقبال میکنیم ولی همانطور که عرض کردم موظف به اجرای قوانین وبلاگ های راسخون هستیم ؛ که طبق این قوانین ، نه فقط مطالب مربوط به هالیوود بلکه هر مطلبی که مغایر این قوانین باشد نباید در وبلاک ها منتشر شوند .

در ضمن ممنون میشوم اگر مطالب مربوط به وبلاگ ها را در تاپیک  انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1392  مطرح کنید .

تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها