پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی-1392
سه شنبه 27 فروردین 1392 12:04 PM
نقل قول hoseini1362
سلام خدمت شما بزرگواران عرض کنم که بنده یک وب تفریحی روزانه درست نمودم در راسخون واقعا هم خوب جواب داد و بازدید کننده ها نسبت به درگاه های دیگه بیشتر بودن عرض کنم بنده یک نکته رو ذکر کنم امروزه جووونها بیشتر دنبال مد و آرایش و تیپ های روز هستند همان طوری که مذهبی ها هم دنبال ساختن اشعار مداحی جدید هستند پس باید به فراخور روز عمل نمود تا بتوان منطبق شد بنده عکسها و تصاویر مختلف هنرمندان را کار نمودم به بنده عرض نمودین که از بازیگران هالیوودی استفاده نکنم اطلاعت نمودم خب در ادامه به ارسال تصاویر هنرمندان اقدام نمودم با ذکر منبع و تصاویر جالب مثل درگذشت ملکه انگلستان مارگارت تاچر و یک سری ارسالهای دیگر ولی با توجه به اینکه نخواستم خاطر شما مکدر گردد تصاویر صفحه اول رو کنار گذاشتم در ارسال های جدید و کلیه عکسها را بدون کم و کاست و دست کاری با ذکر منبع در ادامه مطلب قرار دادم و شما به این نکته توجه ننمودین یعنی من به نظر شما احترام گذاشتم و مسائل مرتبطه را رعایت نمودم عرض کنم که به دلیل اینکه تازه شروع نموده ام هنوز مطالب به هم ریخته و مختلف هستش و ممکنه حتی آنچنان جالب توجه نباشد خب طبیعی هستش زیرا هنوز نیاز مخاطبان راسخون برام اشنا نیست ولی دارم باهاشون اشنا میشم واقعیتش این هست که گالری عکس هنرمندان در سایت های مختلف هستش ولی من سعی کردم که مناسب ترین ها رو در وب قرار بدهم تا مشکلی پیش نیاید آنچه مهم است بدانید این هستش که مثال فروش دختران مذهبی در بلغارستان به همراه داشتن تصاویر دخترانی که با لباس مناسب و پوشیده از لحاظ اصولی و بعضا داشتن کلاه بر سر و پوشیده بودن موها دارای ابتذال نیست البته یکی دو پست در مورد فائقه آتشین ارسال نمودم که چون طلبید ارسال کردم و تستی بود و در مورد حجاب داشتنش و آن یکی در مورد حضور در مراسم سینه زنی از قول کارگردان حاضر در ایران نقل شده بود که هیچکدام از این دو تصویر مبتذل نبوده و تک عکس از خودش بوده و عریان نیست این بازیگر و همسر سابق مسعود کیمیایی که در نوع خودش یاداوری خاطره های قدیمی برای کاربران راسخونی نیز هست و جالب و دوست داشتنی است . به هر جهت من بعد بیشتر گالری عکس هنرمندان سینمای ایران و هند مثل شاهرخان و ایشوریا رای کار خواهم کرد زیرا در مور بالیوود ایرادی نبوده نسبت به من و اینکه تصاویر و اخبار هنرمندان هم ادامه خواهد داشت و باید به روز بودن را حفظ کنم تا بازدید بالا داشته باشم البته اینکه انواع و اقسام چادر ملی و پیراهن ملی و اینگونه موارد همرا در نظر دارم ولی خب هنوز نتونستم سایت مناسبی پیدا کنم که مدلهای جدید را به نمایش گذاشته باشه در آخر اگر محتوای پستی مشکل دارد یا عکس آن مطلب مشکل دارد و محتواش مشکل ندارد بی زحمت این نکته را در همان مطلب ذکر کنید که مثال : عکس مورد نظر را عوض کنید یا این مطلب را ویرایش یا حذف کنید با سپاس فراوان
سلام و تشکر بخاطر اینکه سرویس وبلاگ دهی راسخون را برای فعالیت انتخاب کرده اید ؛
همانطور که مستحضر هستید هر سیستم وبلاگ دهی قوانین خاص خود را دارد که وبلاگ نویسان محترم ملزم به رعایت آنها هستند .
در مورد وبلاگ شما (که همانطور که فرمودید وبلاگ به روز و پر بازدیدی هم هست) ، برخی از تصاویر و مطالبی که قرار داده بودید مشکل محتوایی داشتند یا با قوانین سایت راسخون مغایرت داشتند که حذف یا ویرایش شدند و خدمتتان اطلاع داده شد .
امیدوارم از این به بعد با آشنایی بیشتر ، بتوانیم با هماهنگی بهتری در خدمت شما باشیم .