پاسخ به:قویترین فیلتر شکن دنیا
یک شنبه 8 خرداد 1390 11:25 AM
به نام خدایی که ما هر کاری کنییم بی خیال ما نمیشه...من تازه به جمع خوب شما پیوستم.امیدوارم منو قبول کنیید به جمع خوبتون.زبون نقدم یکم تنده ولی تو قلبم هیچی نیست.خدا ترسم....چیزهایی که می نویسم همون چیزهایی است که تو قلبمم هیچ نیرنگ وسیاستی پشت حرفهام نیست..نه پست میخواهم نه مقام نه پول...با آب و نون سیر میشم اما از گوشت هم بدم نمیاد...چرا دروغ بگم ...خدا خیلی جاها کمکم کرده خیلی جاها کمکم هم نکرده....رفتم پشت در درگاهش بهم گفت:بشین پشت در خبرت میکنم..تو دلم بهش گفتم بذار برم تو یه حالی ازش بیگیرم ...؟بهم گفت :حالا تو بیا تو حال پیشکش.....خلاصه......اینه حالو روز من...........در جواب به دوست عزیزم که نوشته هاش خیلی قشنگه پر مفهوم (اگه کپی نکرده باشه که نکرده)بگم که جدا از تمام اون فیلتر ها یه فیلتر دیگه هست که به نظر من از همه اون فیلتر ها بالا تره بگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگم...........خدایا به من رحم...............بگم.......ب ب ب گ گ گ م.........اقا اون فیلتر شورای نگهبان (محترم)استتتتتتتتتتتتت....اخه نفسم در اومد.....حالاباهم کل میندازیم اقا به خدا نه من نماینده مجلسم نه رئیس جمهور نه شورا شهر من یک انسانم اشرف مخلوقات نماینده خدا برروی زمین...