مشهورترين هکرهای دنيا
شنبه 19 اسفند 1391 3:19 PM
مشهورترين هکرهای دنيا :
روزنامه ابتکار: ليستي از مشهورترين هکرهاي جهان که هر يک خسارات قابل توجهي را به شرکتهاي مختلف وارد آورده اند و در نشريه تلگراف منتشر شده است، ارائه ميشود.
کوين ميتنيک: شايد يکي از مشهورترين هکرهاي جهان در نسل خود کوين ميتنيک باشد. وزارت دادگستري ايالات متحده آمريکا از اين فرد به عنوان”بزرگترين مجرم رايانه اي در تاريخ آمريکا” ياد ميکند. وي با نام مستعار Hacker Poster Boy به سيستم رايانه اي برخي از مهمترين شرکتهاي فناوري و ارتباطاتي از قبيل نوکيا، فوجيتسو و موتورولا نفوذ کرد.
وي سرانجام در سال 1995 توسط FBI بازداشت شده و با اعتراف به چندين اتهام وارد شده به پنج سال زندان محکوم شد. پس از آزادي در سال 2000 ميتنيک اکنون رياست شرکت مشاور ايمني رايانه اي را به عهده داشته و از تکنيکهاي هک به عنوان مهندسي اجتماعي ياد ميکند.
کوين پولسن: نفوذ به خطوط تلفني ايستگاه راديويي لس آنجلس به منظور برنده شدن در رقابت تلفني که ايستگاه راديويي در حال اجراي آن بود، اولين رسوايي فعاليتهاي هکري پولسن به شمار ميرود. وي با نام مستعار”دانته تاريک” جرائم رايانه اي ديگري از قبيل هک کردن پايگاه دادههاي تجسسهاي فدرال را مرتکب شده و پس از آن دستگير شد. وي پس از آزادي حرفه روزنامه نگاري را در پيش گرفته است.
آدرين لامو: لامو به دليل استفاده از کافي شاپها، کتابخانهها و کافي نتها براي فعاليتهاي خود به”هکر بي خانمان” شهرت يافته بود. بيشتر فعاليتهاي وي در نفوذ به شبکههاي رايانه اي شرکتهاي مختلف و گزارش نقص و نقطه ضعف اين شبکهها به شرکتهاي مالک شبکهها بود. يکي از بزرگترين ادعاهاي لامو نفوذ به شبکه نيويورک تايمز و افزودن نام خود به پايگاه دادههاي متخصصان اين پايگاه بوده است. لامو نيز اکنون يک روزنامه نگار است.
استفن وزنياک: وي به دليل اينکه يکي از بنيانگذران شرکت اپل به شمار ميرود از شهرت بالايي برخوردار است، وي فعاليتهاي خود را در زمينه هک با نفوذ به تلفنهاي همراه آغاز کرد. به گزارش مهر، وي در حالي که در دانشگاه کاليفرنيا مشغول به تحصيل بود براي همکلاسيهاي خود ابزاري به نام جعبه آبي ساخت که به آنها امکان مکالمات راه دور طولاني مدت را به صورت رايگان ميداد. وزنياک با آغاز پروژه ساخت يک رايانه از ادامه تحصيل صرف نظر کرده و به همراه دوست خود استيو جابز رايانه اپل را ابداع کردند.
لويد بلنکن شيپ: لويد بلنکن شيپ با نام مستعار ”مرشد” از اعضاي چندين گروه از هکرها در دهه 1980 بوده است. از بزرگترين عوامل به شهرت رسيدن وي نوشتن کتابي به نام”بيانيه هکر” يا”باطن يک هکر” بوده است که پس از دستگيري اش در سال 1986 نگاشته شده است. در اين کتاب تنها جرم هکرها کنجکاوي ذکر شده است.
مايکل کالک: مايکل کالک در سن 15 سالگي با هک کردن تعدادي از مشهورترين وب سايتهاي اقتصادي جهان شناسايي شد. کالک در سال 2000 با نام مستعار”پسر مافيايي” به 75 رايانه در 52 شبکه مختلف حمله کرد که اين حمله سايتهايي مانند eBa، آمازون و ياهو را تحت تاثير قرار داد. وي پس از مکالمه آن لايني درباره جرمي که مرتکب شده دستگير شده و به هشت ماه حبس باز، يک سال مجازات حبس تعليقي، محدوديت در استفاده از اينترنت و پرداخت خسارت نقدي محکوم شد.
رابرت تاپان موريس: رابرت تاپان موريس در نوامبر 1988 يک ويروس رايانه اي از دانشگاه کرنل در حدود 6 هزار رايانه را از کار انداخته و ميليونها دلار خسارت به بار آورد. خالق اين ويروس رابرت تاپان موريس اولين فردي است که به جرم تخلف رايانه اي و سو استفاده از آن محکوم به مجازات شد. به گزارش مهر، وي اعلام کرد ويروس گسترده شده با هدف آسيب رساندن به اينترنت نبوده و تنها با هدف سنجيدن وسعت اينترنت وارد اين شبکه شده است. با اين حال اين ادعاها کمکي به وي نکرده و وي به سه سال حبس تعليقي، چهار هزار ساعت خدمات اجتماعي و پرداخت خسارت نقدي سنگيني شد. نمونه سي دي حاوي اين ويروس مخرب هم اکنون در موزه علوم بوستون در معرض ديد قرار دارد.
The Master of Deception: اين گروه از هکرها در اواسط دهه 80 سيستم خطوط تلفن آمريکا را مورد هدف قرار دادند و به سيستم رايانههاي AT&T نفوذ کردند. اين گروه به تدريج و با دستگير شدن اعضاي آن در سال 1992 غير فعال شد.
ديويد اسميت: وي خالق ويروس مليسا اولين ويروس رايانه اي که از طريق اينترنت انتقال پيدا ميکند بوده است. اسميت مدت کوتاهي پس از گسترش اين ويروس دستگير شده و به دليل به بار آوردن خسارتي در حدود 80 ميليون دلار محکوم به زندان شد.
استيو جاشان: وي به دليل نوشتن ويروسهاي Netsky و Sasser در سال 2004 و در حالي که دوره نوجواني خود را سپري ميکرد، متهم شناخته شد. اين ويروسها مسئول گسترش 70 درصد از نرم افزارهاي مخرب يا Malwareها در اينترنت به شمار ميرفتند. وي اکنون به استخدام يک شرکت ايمني رايانه اي درآمده است.