0

داستانک های طنز

salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

داستانک های طنز
چهارشنبه 16 اسفند 1391  12:28 PM

طنز: وقتي جحي در خانه خدا را کند! 

وقتي جحي در خانه خدا را کند!

درِ خانه ی جحی ( شخصیت طنز آمیز معروف در ادبیات عرب ) را کندند و دزدیدند . او هم رفت و در مسجدی را کند و به خانه برد . گفتند : « چرا چنین کردی و در خانه ی خدا را کندی ؟ »

گفت : « خدا خوب می داند که در خانه ی مرا چه کسی دزدیده است . هر وقت دزد را به من بسپارد ، من هم در خانه اش را پس می دهم . !! »

طنز: درمان سو هاضمه حاکم ظالم! 

حاکم ظالمی بیمار شد . طبیب آوردند پرسید : « حاکم را چه می شود ؟ »

گفت : « توان هضم غذا را ندارم . »

طبیب که از ستمهای حاکم آگاه بود گفت : « غذای هضم شده بخور . »

طنز تاريخي: تبليغ اسلام به شيوه ابن مزاحم! 

ضحاک بن مزاحم به مردی مسیحی گفت : « چرا مسلمان نمی شوی ؟ »

گفت : « من دوست دارم مسلمان شوم ولی شراب را خیلی دوست دارم . 

ضحاک گفت : « هیچ اشکالی ندارد ، تو مسلمان شو شراب هم بخور . »

مسیحی قبول کرد و مسلمان شد و به محض این که شهادتین را بر زبان جاری کرد ضحاک گفت : « حالا که مسلمان شده ای اگر شراب بخوری شلاقت می زنیم و اگر مرتد شوی (يعني از اسلام برگردي)  گردنت را می زنیم . »

گفته مي شود ابن مزاحم از جمله راويان حديث است که دانشمندان علم حديث روايات او را ضعيف و کم اعتبار شمرده اند!

طنز: با اين روند ديگر رمضان نخواهيم داشت!

رویت هلال

طلبه ای در ماه رمضان جهت تبلیغ به یکی از روستاها رفت . در روز بیست و نهم رمضان اعلام کرد که هلال شوال دیده شده و فردا عید فطر است .

سال بعد نیز که به همان روستا رفته بود در روز بیست و هشتم رمضان اعلام کرد که هلال شوال دیده شده و فردا عید است .

یکی از اهالی روستا گفت : « خدا خیرش دهد این شیخ را ، اگر چند سال دیگر به این روستا بیاید دیگر از ماه رمضان چیزی نمی ماند و همه راحت می شویم !

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

تشکرات از این پست
farshon
دسترسی سریع به انجمن ها