پاسخ به:خـــاطـــره یا جـــمــله راسـخـــونـــی خود را با ما در میان بگذارید
دوشنبه 21 اسفند 1391 10:06 AM
با سلام و احترام و عرض تبريک به خاطر 5 سالگي راسخون خدمت خانواده بزرگ راسخون
خيلي خوشحالم که خداوند توفيق داد امسال رو در کنار سايت بسيار خوب و بروز راسخون باشم و با دوستان بسيار خوبي هم در رهگذر اين سايت آشنا شدم و توفيق همکاري با آنها رو داشتم و انشاء اله خواهم داشت.طبعا در طي اين آشنايي خاطرات بسيار زيادي هم داشتم.
يکي از اين خاطرات بر ميگرده به اوايل امسال قبل از اينکه تغييراتي در سايت اعمال بشه و بنده طي يک هفته در مسابقات روزانه به عنوان نفر اول برنده شدم و اين قضيه توام شد با تغييرات سايت و اطلاعات مربوط به مسابقات را نمي تونستيم مشاهده کنيم . طي مکاتبات زيادي که با مسئولين سايت داشتم موفق نشدم به نتيجه اي برسم چون مي گفتند ما چيزي که نشون بده شما برنده شديم پيدا نمي کنيم خلاصه از ما اصرار و از اونها انکار باز خداروشکر که ايميلي که مطلع مي کنه که برنده شدي رو داشتم و اون رو به دوستان گفتم که بالاخره بعد از 3 يا 4 ماه با يک پک اسما و يک پک کامپيوتري قضيه فيصله پيدا کرد.حا اينکه من يک پازل هزارتيکه و يک ام پي تري پلير به عنوان جايزه نفر اول ثبت شده بود.البته من احساس کردم که بزرگواران راسخوني چون نتونسته بودند مدرکي پيداکنند و به حرف بنده ي حقير اعتماد نداشتند اين قضيه اتفاق افتاد.خوب اين هم يکي از خاطراتي بود که در مدت همسفري با راسخون براي من رقم خورده بود.
با تشکر فراوان از همه ي اهالي راسخون
انشاء اله که هميشه پر طروات و برقرار باشين.