0

خـــاطـــره یا جـــمــله راسـخـــونـــی خود را با ما در میان بگذارید

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:خـــاطـــره یا جـــمــله راسـخـــونـــی خود را با ما در میان بگذارید
یک شنبه 20 اسفند 1391  11:18 PM

سلام،

مسابقه رو که دیدم یاد خاطره نویسی سالگرد سال گذشته افتادم که خاطره بنده با آن آب و تابی که داشت به عنوان خاطره نخست انتخاب شد و هدیه اش را از راسخون دریافت کردم...

به نوبه خودم تبریک و شادباش ویژه به خاطر 5ساله شدن راسخونی که به اندازه شاید 50سال شکوفایی داشته است...

تا چند ماه قبل دانشجو بودم و بعد از فارغ التحصیلی چندماهی بیکار تا از ابتدای آبان ماه اعزام به خدمت سربازی شدم و همین مسئله سبب شد که دیگه نتونم اونطور که باید و شاید به راسخون برسم و این به نوعی خاطره بیسار ناخوشایندی در ذهنم رقم زد...

اما از اتفاقات شیرین راسخونی من در سال جاری میشه به حضور در 2 تا از نمایشگاه هایی که در تهران به مناسبت های مختلف ایجاد شده بود و راسخون هم در اونها شرکت داشت نام برد...تفاوت حضور من با بقیه عزیزان این بود که بنده تنها به عنوان مراجعه کننده مراجعه نکرده بودم بلکه در نمایشگاه رسانه های دیجیتال و الکامپ مدتی را به عنوان همکار و شایدم مهمان در کنار مسئولین عزیز راسخون حاضر بودم و این تجربه ی جدید و دوست داشتنی بود...هم از لحاظ بودن در کنار مسئولین راسخون و هم آشنا شدن با تعداد زیادی از کاربران گرامی سایت و پی بردن به دیدگاه عامه مردم نسبت به فضای مجازی،راسخون و...

از توفیقات یکی از همین نمایشگاه ها آشنا شدن با 2-3تا از بهترین دوستانم شد که در واقع از مدیران خوب انجمن هایمان نیز میباشند...واقعاً این آشنایی و رفاقت برایم  ارزش بسیاری داشت...

همچنین آشنا شدن به مسئول یکی از غرفه های همجوار راسخون سبب شد تا با کمک گرفتن از ایشون برای یکی از دوستانم در شهرمون کار عظیمی صورت بگیره!! در واقع قضیه برمیگرده به انجام خدمت سربازی این دوست و... 

روی هم رفته خاطرات زیبا و دوست داشتنی خیلی زیاد است و مطمئنم الان خیلی هاش رو که ارزش تعریف کردن از جا انداختم !

و خاطره تلخم هم رفتن بهترین و شایسته ترین مدیرمون از جمع گرم راسخون بود...نیازی به بردن اسمش نیست چون همه میشناسیمش و الان هم خیلی جاش خالیه...

میدونم که متن پستم به اون ضورت دلچسب نبود...بگذارید به حساب خستگی!اگر  حوصله و وقت بیشتری داشتم قطعاً متنی زیباتر و خاطرات دلچسب تر و شنیدنی تر براتون مینوشتم.

راستی دوستان یه خبر جدید و داغ که چندروز پیش کسب کردم... ظاهراً مدیردوست داشتنی مون کار امریه اش درست شده و احتمال بازگشتش به راسخون بعد از پایان 2 ماه آموزشی خیلی زیاده×××دعا بفرمایید.

یا علی

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

تشکرات از این پست
javid1000 farshon mina_k_h reza_rasekhekhoon qodrat rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها