پاسخ به:خـــاطـــره یا جـــمــله راسـخـــونـــی خود را با ما در میان بگذارید
سه شنبه 15 اسفند 1391 9:57 PM
با سلام
من خیلی وقت بود که از بخش نرم افزار راسخون استفاده می کردم و از قبل آشنایی داشتم برای دانلود نرم افزار های بروز به دوستانم پیشنهادش می کردم
و اما بهترین خاطره از زمانی شروع شد که من قصد گرفتن اینترنت پرسرعت داشتم رفتم جستجو تو اینترنت برای قیمت و مدل مناسب تا اینکه دیدم تو راسخون یه مدل مودم با قیمت مناسب هست چون از قبل عضو شد بودم
سریع رفتم دنبال شیوه پرداخت مبلغ مودم بعد از اینکه پول رو ریختم به حساب رفتم زدم خرید دیدم خرید تکمیل نمی شود حالا من مات مونده بودم که این قضیه حسنه از کجا پیدا شد خلاصه رفتم باز دنبال تحقیق که چطوری امتیاز به دست بیارم خلاصه فعالیت بنده در قسمت نظرات به مطالب سایت زیاد شد و کم به کم با انجمن ها آشنا شدم همین جور مطلب می نوشتم تا اینکه عید شد و تعطیلات هنوز به امتیاز مناسب برای خرید مودم نرسیده بودم تلاش بیشتر فعالیت در انجمن زیاد و زیاد تر شد جوینده یابنده است بلاخره امتیاز کافی را کسب کردم چون از یک ماه پیش پول واریز کرده بودم سریع رفتم فروشگاه زدم خرید مودم تمام صفحات فروشگاه را زیر و رو کردم خبری از مودم نبود ناراحت شدم ولی دقیق یادم نیست کی بود یک دفعه متوجه شدم برنده شدم و کلی جایزه جور با جور برام ارسال شد.