0

حدیث روز

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:حدیث روز
سه شنبه 18 خرداد 1400  8:12 PM

معارف دین
امام باقر علیه السلام إِنَّ اللَّهَ تَعَالَىٰ لَيُنَادِي‏ كُلَّ لَيلَةِ جُمُعَةٍ مِن فَوقِ عَرشِهِ مِن أَوَّلِ اللَّيلِ إِلَى آخِرِهِ: أَ لَا عَبدٌ مُؤمِنٌ يَدعُونِي لِآخِرَتِهِ وَ دُنيَاهُ قَبلَ طُلُوعِ الفَجرِ لِأُجِيبَهُ؟ أَ لَا عَبدٌ مُؤمِنٌ يَتُوبُ إِلَيَّ مِن ذُنُوبِهِ قَبلَ طُلُوعِ الفَجرِ فَأَتُوبَ عَلَيهِ؟ أَ لَا عَبدٌ مُؤمِنٌ قَد قَتَّرتُ عَلَيهِ رِزقَهُ فَيَسأَلَنِي الزِّيَادَةَ فِي رِزقِهِ قَبلَ طُلُوعِ الفَجرِ فَأَزِيدَهُ وَ اُوَسِّعَ عَلَيهِ؟ أَ لَا عَبدٌ مُؤمِنٌ سَقِيمٌ يَسأَلُنِي أَن أَشفِيَهُ قَبلَ طُلُوعِ الفَجرِ فَأُعَافِيَهُ؟...
خداوند متعال هر شبِ جمعه، از آغاز شب تا پايان آن، از بلندای عرش خويش ندا مى‌‏دهد: "آيا بندۀ مؤمنى نيست که از آغاز شب تا پيش از سپيده‌‏دَم، مرا براى آخرت و دنيايش بخواند و من پاسخش دهم؟ آيا بندۀ مؤمنى نيست‏ که پيش از سپيده‌‏دم از گناهانش به درگاه من، توبه کند و من هم‏ به سوى او بازگردم [و توبه‌‏اش را بپذيرم‏]؟ آيا بندۀ مؤمنى نيست که من، روزى‌‏اش را بر او تنگ کرده باشم و او پيش از سپيده‌‏دم، افزايشِ روزى‌‏اش را از من بخواهد و من، بر روزى او بيفزايم و به آن گشايش دهم؟ آيا بندۀ مؤمنِ بيمارى نيست که تا پيش از سپيده‌‏دم، از من شفا بخواهد و عافیتش دهم؟ ...
تهذيب الأحكام: ج۳ ص۵ ح۱۱

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها