پاسخ به:حدیث روز
سه شنبه 18 خرداد 1400 8:12 PM
امام باقر علیه السلام إِنَّ اللَّهَ تَعَالَىٰ لَيُنَادِي كُلَّ لَيلَةِ جُمُعَةٍ مِن فَوقِ عَرشِهِ مِن أَوَّلِ اللَّيلِ إِلَى آخِرِهِ: أَ لَا عَبدٌ مُؤمِنٌ يَدعُونِي لِآخِرَتِهِ وَ دُنيَاهُ قَبلَ طُلُوعِ الفَجرِ لِأُجِيبَهُ؟ أَ لَا عَبدٌ مُؤمِنٌ يَتُوبُ إِلَيَّ مِن ذُنُوبِهِ قَبلَ طُلُوعِ الفَجرِ فَأَتُوبَ عَلَيهِ؟ أَ لَا عَبدٌ مُؤمِنٌ قَد قَتَّرتُ عَلَيهِ رِزقَهُ فَيَسأَلَنِي الزِّيَادَةَ فِي رِزقِهِ قَبلَ طُلُوعِ الفَجرِ فَأَزِيدَهُ وَ اُوَسِّعَ عَلَيهِ؟ أَ لَا عَبدٌ مُؤمِنٌ سَقِيمٌ يَسأَلُنِي أَن أَشفِيَهُ قَبلَ طُلُوعِ الفَجرِ فَأُعَافِيَهُ؟...
خداوند متعال هر شبِ جمعه، از آغاز شب تا پايان آن، از بلندای عرش خويش ندا مىدهد: "آيا بندۀ مؤمنى نيست که از آغاز شب تا پيش از سپيدهدَم، مرا براى آخرت و دنيايش بخواند و من پاسخش دهم؟ آيا بندۀ مؤمنى نيست که پيش از سپيدهدم از گناهانش به درگاه من، توبه کند و من هم به سوى او بازگردم [و توبهاش را بپذيرم]؟ آيا بندۀ مؤمنى نيست که من، روزىاش را بر او تنگ کرده باشم و او پيش از سپيدهدم، افزايشِ روزىاش را از من بخواهد و من، بر روزى او بيفزايم و به آن گشايش دهم؟ آيا بندۀ مؤمنِ بيمارى نيست که تا پيش از سپيدهدم، از من شفا بخواهد و عافیتش دهم؟ ...
تهذيب الأحكام: ج۳ ص۵ ح۱۱