0

لطفا به سئوالات زیر صادقانه جواب بدهید!!!

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:لطفا به سئوالات زیر صادقانه جواب بدهی!!!
چهارشنبه 9 اسفند 1391  6:28 PM

نقل قول alipaidar

از مدیر گرامی تالار درخواست ویژه کردن این تایپیک رو دارم

ضمن سلام و خیر مقدم

این یه تایپیک فقط برای به خود آمدن خود شما به وجود آمده پس به سئوالات صادقانه پاسخ دهید :

• 1- چقدر از وقت خود را در روز صرف اینترنت می کنید ؟در حال حاضر حدودا 2 - 4 ساعت 
  • 2- وقتی که برای اینترنت می گذارید معمولا چه کارهایی انجام میدید ؟ (وبگردی،تحقیق،علمی،راسخون،سرگرمی و...) جهت مدیریت تالارهای تحت نظارتم اول کمی مطالعه و آشنایی با مسائل و اخبار روز، بعد وارد سایت می شوم و در آخر در مورد موضوعاتی که در ذهن دارم کمی جستجو می کنم.
  • 3- فکر می کنید وقتی که میگذارید واقعا مفید استفاده میکنید ؟ (بله ، خیر) تا حد زیادی بله
  • 4- فکر می کنید وقتی که میگذارید رو میتونید کم تر کنید ؟ (با وقت کمتر کارتان را در اینترنت انجام بدید) به دلایلی گاهی یک ساعت هم آن نمی شوم، با این حساب بله
  • 5- فکر می کنید وقتی که برای اینترنت می گذارید رو میتونید صرف کار مفید تری انجام بدید ؟ (اگر کار مفید تری داشته باشید) اینقدر دنیای اینترنت وسیع است و حاوی مطالب مفید و با ارزش که اگر کاربر بخواهد و قصد استفاده مفید داشته باشد، به این راحتی ها نمی تواند از پای آن بلند شود.
  • 6- همیشه وقتی که برای استفاده از  اینترنت برنامه ریزی می کنید همان قدر وقت میگذارید ؟ پیش بینی سرعت اینترنت، کاربر را غافل گیر می کند. گاهی برای گذاشتن یک پست حتی بیش از نیم ساعت وقت گذاشته ام (با وجود امکانات اینترنت پر سرعت). اگر سرعت یاری کند می توانم تنظیم کنم.
  • 7- اگه فکر میکنید خیلی از وقتتون صرف اینترنت میشه راه کاری برای کم کردن این وقت دارید ؟ (توضیح بدید) معمولا استفاده مفید از اینترنت دارم و تا جایی که ممکن باشد از آن استفاده می کنم اما اگر کار مهمتر از آن یا برنامه مهکتر پیش بیایید،اولویت بندی می کنم و زمان حضورم را کاهش می دهم.
  • 8- چه قدر از وقتی که صرف اینترنت می کنید رو توی سایت مفید راسخون می گذرونید ؟ یک دوم یا دو سوم

در پایان از تمامی شما کاربران برای وقتی که برای پاسخ دادن به سئوالات گذاشتید ممنونم

یا علی

ضمن تشکر از حضورتون در این تالار و انشاالله مجددا هم شاهد آن باشیم.

تشکرات از این پست
alipaidar tahmores
دسترسی سریع به انجمن ها