0

به نظر شما حسنه ها ...

yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

پاسخ به:به نظر شما حسنه ها ...
پنج شنبه 10 اسفند 1391  11:48 AM

نقل قول onehamed

با سلام و عرض ادب ، دوستان راسخونی عزیز خواهشمند است به سوالات زیر که در مورد حسنه ها و امتیاز است پاسخ دهید :

1-تا چه حد برای بدست آوردن حسنه و امتیاز تلاش می کنید ؟ من بیشتر هدفم ارائه مطالب در سایت و نیز خواندن مطالب دوستان است البته حسنه خود نوعی تشویق محسوب میشود و بسیار رضایت بخش است

2-به نظر شما حسنه ها ارزشمند هستند ؟ بله ولی بنده در فروشگاه مواردی را ملاحظه کرده ام که برای خرید کالا باید مبلغی هم پرداخت گردد که ایکاش فقط حسنه از کاربران کم گردد و این موارد باعث میشود که میزان خرید کم گردد

3-نظر شما در مورد قیمت و محصولات فروشگاه چیست ؟  قیمت برخی از اجناس واقعا بالاست و در کل محصولات فروشگاه باید بروزرسانی گردد شاید بنده به دلیل همین قیمتها امکان خرید برایم فراهم نگردیده و همچنین محصولات فروشگاه رضایت بخش نیست  

4-پیشنهادی ارائه دهید تا به ارزشمندی امتیاز و حسنه ها بیفزاید . به نظر بنده اگر مسئولین محترم فروشگاه بتوانند اجناسی خریداری نمایند که مورد نیاز کاربران باشد و نیز در قبال ان پولی پرداخت نگردد ارزش حسنه ها افزایش پیدا میکند چون بعضا بنده شاهد بودم که سوالاتی از این باب از مدیران محترم پرسیده شده است  چون واقعا درموقع خرید مبالغ بالایی بعضی از کالاها دارند که کاربر را از ادامه خرید باز میدارد و اینجا دیگر ان حسنه به درد نمیخورد

باتشکر 

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

تشکرات از این پست
nikbakht88 onehamed nazaninfatemeh tahmores mehdi0014 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها