خبرگزاری تسنیم : مدیر کل روابط عمومی رگولاتوری گفت: شرایط سنی و خصلتهای رفتاری و شخصیتی مشترکان در پروانه اپراتورها برای واگذاری سیم کارت قید نشده است چرا که اگر چنین باشد تداخل وظایف به وجود میآید.
جهانگیر اسدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم ، با اشاره به اینکه اپراتورها همواره برای جذب بیشتر کاربران به دنبال مدلهای قویتر اقتصادی میگردند، اظهار کرد: اپراتورهای تلفن سیار در کشور ما همواره به دلیل فضای رقابتی به دنبال جذب بیشتر کاربران هستند و در این راستا هر از چند گاهی دست به نوآوری میزنند.
وی با اشاره به اینکه ورود به فضای مدارس و قشر دانشآموزان نیز در این راستا است، ابراز کرد: سال گذشته همراه اول نیز سیم کارتهای دانش را در بین دانش آموزان توزیع کرد هرچند بازخورد خوبی نسبت به آن نگرفت اما نشان میدهد که اپراتورها به دنبال پوشش ظرفیتهای جدیدی از این بازار هستند.
اسدی در پاسخ به این سوال که آیا در پروانه اپراتورها، تبصرهای در راستای شرایط سنی و ویژگیهای مشترکان وجود ندارد؟، گفت: در پروانه چنین موضوعی ذکر نشده است زیرا اگر چنین باشد باید موارد بسیاری را در نظر گرفت که رسیدگی به آنها در چارچوب وظایف رگولاتوری نیست، وظیفه دیگر ارگانها خدشهدار میشود و تداخل وظیفه پیش میآید.
بحث سیم کارتهای دانشآموزی که چندی است از سوی رئیس آموزش و پرورش شهر تهران مطرح شده و البته مسئولان رایتل نیز نسبت به این موضوع اعلام بیاطلاعی، میکنند موجب شده چالشهای بسیاری از سوی کارشناسان و صاحب نظران عرصه ارتباطات و مربیان تربیتی با اجرای چنین طرحی مطرح شود، که البته گویا موضوع اصلا سیمکارت نبوده است.
نمایندگان فرهنگی مجلس هم به این موضوع واکنش نشان دادند و خواستار کار کارشناسی و اصولی روی اجرای چنین طرحی پیش از اجرا شدهاند.