در پي اعلام چندين فقره کلاهبرداري با استفاده از پيامک هايي با موضوع برنده شدن در قرعه کشي پليس فتا سيستان و بلوچستان به شهروندان هشدار داد .
به گزارش پايگاه خبري پليس ، پليس فتا سيستان و بلوچستان بدنبال چندين مورد كلاهبرداري افراد سودجو از شهروندان به مردم در خصوص اين پيامك ها كه تحت عنوان اپراتورهاي ايرانسل و همراه اول با موضوع " شما در قرعه کشي برنده يک دستگاه لپ تاپ و يا برنده مبلغي پول شده ايد " هشدار داد .
اين گزارش حاکيست ، اين افراد كلاهبردار پس از برقراري اولين تماس طعمه با شماره تلفن هايي كه در پيامك هاي ارسالي مشخص شده است با به کارگيري ترفندهايي اقدام به گرفتن شماره کارت بانکي و يا شماره حساب به همراه رمز هاي اول و دوم کارت هاي اشخاص کرده و سپس مبالغي هنگفتي از حساب هاي بانکي طعمه هاي خود بر مي داشتند .
بنابر اين گزارش ، در عملي مشابه نيز اين افراد پس از تماس شخص فريب خورده به طور اينترنتي اقدام به اخذ شماره کارت هاي بانکي و رمز هاي آنان از افراد ساده لوح کرده و پس از آن مبالغي را از حساب بانکي افراد فريب خورده سرقت کرده اند.
بدنبال اين كلاهبرداري ها پليس فتا سيستان و بلوچستان به شهروندان هشدار داد و از آنان خواست كلاهبرداري كارت به كارت به عنوان رايج ترين شيوه براي فريب و خالي كردن حساب عابر بانك هموطنان است.
وي افزود: اخيرا برخي افراد سود جو و فرصت طلب با ارسال پيامك با مضمون اينكه "در يك قرعه كشي برنده جايزه شده ايد " و يا با معرفي خود در قالب كارمند اپراتور تلفن همراه ، با شماره تلفن اعتباري ضمن تماس با شهروندان شماره حساب يا شماره كارت عابر بانك آنها را به قصد واريز وجه، دريافت كرده و پس از مدتي طي تماس تلفني با قرباني از او مي خواهند تا حساب بانکي خود را كنترل كند در حاليكه هيچ مبلغي به حساب قرباني واريز نشده است.
وي اظهار داشت: در ادامه فرد کلاهبردار با اعمال شيوه هاي متقلبانه، قرباني را به پاي دستگاه عابر بانك كشانده و با اعلام اينکه داراي حساب ارزي مي باشد از وي مي خواهند زبان دستگاه ATM را به انگليسي تغيير دهد.
اين مقام مسئول بيان كرد: فرد كلاهبردار با سوء استفاده از عدم تسلط و آشنايي قرباني به زبان انگليسي با شگرد خاصي ،رمز اينترنتي حساب بانكي قرباني را گرفته كه باعث انتقال مبلغي به حسابي كه كلاهبردار آن را "كد" معرفي مي كند، مي شود.
سرهنگ "عطار " در پايان هشدار داد: به هيچ عنوان، به اين گونه تماس ها اعتنايي نکرده و توجه داشته باشيد براي واريز وجه به حساب عابر بانك نيازي به حضور صاحب كارت در کنار دستگاه خودپرداز نيست و عنوان اين موضوع که" در انتقال وجه با استفاده از شبكه شتاب اشكالي رخ داده" ، صرفاً شگردي است كه كلاهبرداران از آن براي خالي كردن حساب عابر بانك و تحصيل رمز دوم شهروندان استفاده مي كنند ضمن اينكه اينگونه افراد بيشتر از شماره هاي اعتباري براي تماس استفاده مي كنند ،پس در پاسخگويي به اين شماره ها بيشتر دقت كنيد!!