0

اخبار فناوری اطلاعات (اسفند 91)

 
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

رگولاتوري زمان لازم الاجرا شدن پروانه شبكه هاي انتقال داده نوري را اعلام كرد
سه شنبه 22 اسفند 1391  1:51 PM

 

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي اعلام كرد: با وصول حق‌الامتياز، شرايط لازم‌الاجرا شدن پروانه ايجاد و بهره‌برداري از شبكه انتقال داده نوري و دسترسي كاربران با استفاده از فيبرنوري (FTTX) فراهم شده است.
 
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) از روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي، حسن رضواني افزود: اين اپراتور از 9 دي ماه 91 به مدت 18 ماه فرصت دارد تا شبكه فيبرنوري را در كشور پياده‌سازي و مورد بهره‌برداري تجاري قرار دهد.
 
وي دوره حفاظت چهار ساله براي ايجاد و بهره‌برداري از شبكه فيبرنوري را فرصت مناسبي براي اين اپراتور بيان كرد و گفت : با لازم‌الاجرا شدن پروانه بهره‌برداي از شبكه فيبرنوري، فعاليتهاي نظارتي منسجم و برنامه‌ريزي شده‌اي در اين زمينه از سوي رگولاتوري آغاز شده است.
رضواني اظهار اميدواري كرد شرايط لازم براي بهره‌مندي مردم از مزاياي فيبرنوري در زمان پيش‌بيني شده فراهم شود.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها