0

اخبار فناوری اطلاعات (اسفند 91)

 
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6061
محل سکونت : اصفهان

عضو هیئت مدیره همراه اول: انحصار در حوزه ICT تبعات خوبی به دنبال ندارد
دوشنبه 14 اسفند 1391  4:44 PM

 

عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار با تاکید بر نتایج منفی حاصل از انحصار در حوزه ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات تاکید کرد: می‌شد اپراتور سوم در سال 87 وارد کار شود و تا سال 89 دوره انحصار آن به پایان برسد.
 
به گزارش ایسنا، ناصر یوسف‌پور در ششمین همایش ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات به صحبتی کوتاه پرداخت و اظهار کرد: ICT می‌تواند در بخش‌های مختلف موجبات رشد کشور را فراهم آورد و در این میان این‌که چگونه می‌توان از این ظرفیت‌ها بهره برد، موضوع مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
 
وی در عین حال به موضوع پهنای باند اینترنت و قیمت آن اشاره کرد و گفت: در حال حاضر حتی با متوسط قیمت ارز، قیمت تامین پهنای باند در ایران حدود پنج برابر کشوری مانند کره است که این قیمت بالا نوعی محدودیت محسوب می‌شود که از توسعه و رشد صنعت ICT جلوگیری می‌کند.
 
یوسف‌پور در بخش دیگری از صحبت‌های خود عنوان کرد: بحث سرعت اینترنت یکی‌دیگر از موضوعات مهم است که در این باره مدتی است رگولاتوری توجه ویژه داشته و با مصوبه‌ای که چند ماه پیش صادر کرده است، تا حدی این مشکل را برطرف کرده اما در این میان بحث محدودیت‌های زیرساختی وجود دارد و برای شکوفایی صنعت ICT کشور لازم است زیرساخت‌ها در اسرع وقت بهبود پیدا کنند.
 
عضو هیات مدیره همراه اول هم‌چنین به بحث محدودیت در تولید محتوا اشاره کرد و خاطر نشان کرد: لازم است در این زمینه اقدامات مثبتی صورت بگیرد.
 
وی عنوان کرد: از موضوعات مهم دیگر آن است که بهتر است شبکه ملی اطلاعات را در اسرع وقت سروسامان داده و تقویت کنیم، چرا که این شبکه از پتانسیل‌های بالقوه کشور است که می‌تواند منشا واقع شود.
 
یوسف‌پور در ادامه به کمک‌هایی که از طریق گسترش فن‌آوری اطلاعات صورت می‌گیرد اشاره کرد و گفت: با رفع محدودیت‌های محتوایی می‌توانیم از صنعت ICT از جنبه‌های مختلفی چون زیست‌محیطی، ایجاد شغل، کاهش هزینه‌ها و غیره بهره‌مند شویم که این موارد از پتانسیل‌های این صنعت محسوب می‌شود که اگر سرمایه‌گذاری مناسبی صورت بگیرد، می‌توان از این صنعت برای تحقق اهداف سند چشم‌انداز 1404 در بخش‌های مختلف بهره گرفت.
 
عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار در بخش دیگری از صحبت‌های خود به گسترش دانش ICT در میان مردم کشور اشاره کرد و یادآور شد که در حال حاضر ایران در این زمینه حتی از کشوری مانند ترکیه نیز پیشی گرفته است و رتبه‌ی بالاتری دارد.
 
وی جمعیت جوان و متقاضی بهره‌مندی از فن‌آوری اطلاعات را دیگر نکته مهم دانست و یادآور شد: در حال حاضر در زمینه‌ی پهنای باند ما عقب‌ماندگی نسبت به دنیا داریم و کشور ما به دلیل انحصاری که سال‌ها وجود داشته اکنون دچار این نوع مشکلات شده است.
 
عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار هم‌چنین عنوان کرد: در زمینه‌ی موبایل، اپراتور دوم سال 85 وارد میدان شد و پس از آن می‌شد اپراتور سوم ما در سال 87 آغاز به کار کرده و دوره انحصار آن تا سال 89 به پایان برسد، اما متاسفانه این اتفاق نیفتاده و در نهایت انحصار‌هایی در این بخش‌ها وجود دارد، تبعات خوبی بر ارزش افزوده ICT برای مردم به ارمغان نمی‌آورد.
 
یوسف‌پور در پایان صحبت‌های خود به سودآوری اپراتور‌های تلفن همراه برای کشور اشاره کرد: اپراتور‌های تلفن همراه سالانه مبلغ چشم‌گیری را به خزانه دولت پرداخت می‌کند که اگر تنها بخشی از این درآمد صرف آماده‌سازی زیرساخت‌های فنی، محتوایی و اجتماعی شود می‌توان خیرات و برکات صنعت ICT را در رشد کشور در کوتاه‌مدت مشاهده کرد.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها