یک مقام مسئول در رگولاتوری گفت: علیرغم تقاضای زیاد برای استفاده از شبکههای رادیویی، اغلب متقاضیان غیرمتخصص هستند و در نتیجه نبود شرکتهای دارای مجوز، برای پیادهسازی شبکههای رادیویی بازار غیر رسمی ایجاد شده است.
جهانگیر اسدی در گفتوگو با FarsNews اظهار داشت: در شرایط حاضر سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با حجم زیادی از تقاضاهای استفاده از طیف و برپایی شبکههای ارتباطات رادیویی اختصاصی مواجه است.
وی ادامه داد: علیرغم این موضوع به دلیل اینکه طراحی و برپایی شبکههای ارتباطات رادیویی مبتنی بر تحلیلهای فنی است، اغلب متقاضیان استفاده از طیف امواج رادیویی افرادی غیرمتخصص در موضوع ارتباطات رادیویی و ناآگاه به مقررات استفاده از طیف هستند و به دلیل این ناآگاهی و ناآشنایی همواره یک خلأ ارتباطی بین سازمان و متقاضیان غیرمتخصص و ناآگاه به مقررات رادیویی وجود داشت.
مدیر کل دبیرخانه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات افزود: گفت: علاوه بر این به علت وجود این نیاز در بازار، فعالیتهای مشاورهای غیررسمی در رابطه با طراحی و پیادهسازی شبکههای ارتباطات رادیویی در حال انجام است و معرفی یک شرکت مطمئن همواره یکی از درخواستهای متقاضیان از رگولاتوری بوده است.
اسدی افزود: به این ترتیب نیاز به صدور قانونی پروانههایی برای ارایه خدمات مشاوره و طراحی شبکههای ارتباطات رادیویی در کشور احساس شد و کمیسیون تنظیم مقررات در گام نخست اصول کلی حاکم بر این پروانهها را تصویب کرد و در آینده نیز دستورالعمل اجرایی صدور این پروانهها توسط رگولاتوری تدوین و به کار گرفته خواهد شد.