0

یه انتقاد سازنده از راسخون.....

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:یه انتقاد سازنده از راسخون.....
یک شنبه 6 اسفند 1391  9:52 AM

نقل قول salma57

سلام. شرمنده من چون تازه با راسخون آشنا شدم خيلي با سايت آشنايي ندارم براي همين چند بار اومدم انتقاد كردم. مسئولين سايت منو ببخشند.

قسمت تشكر  و پاسخ و... در بالاي مطالب قرار داره و اين خيلي جالب نيست كه از مطلب قبل از خوندن ازش تشكر كنيم. بعضي مواقع مطالب طولاني اند و جوابهاشون هم طولاني . وقتي برمي گردم تشكر كنم نويسنده مطلب رو گم مي كنم.  اگه تشكر و پاسخ در پايين مطلب باشه به نظر من خيلي بهتره.

در مورد تاريخ مطالب اگه تاريخ رو طوري قرار بدين كه با باز كردن صفحه (مخصوصا اخبار سايت) تاريخ اون هم معلوم بشه بهتره.

مسير جاري مطلب هم اصلا جلوه نداره و اگه در خود مطلب قرار داشته باشه يا حداقل رنگش عوض بشه جالب تر مي شه.

مسیر جاری : صفحه اصلی/انجمن ها/مطالب عمومی/گفتگوی آزاد/گفتگو در باب راسخون

باز هم معذرت كه زياد انتقاد مي كنم.

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

پیوستن شما را به خانواده بزرگ راسخون تبریک عرض نموده از مشارکت و حضور فعال، انتقادات سازنده و نقطه نظرات کاربردی شما در راستای اعتلای سایت خودتان "راسخون" سپاسگزاری می نمایم.

در ارتباط با تغییر مکان دکمه های " تشکر، نقل قول و پاسخ" با توجه به عادت کاربران به مکان فعلی، این کار را صحیح نمی دانیم، ضمنا به این نکته توجه داشته باشید که نوع بکارگیری این دکمه ها به نگرش و نحوه عملکرد کاربران بستگی دارد، کاربری که قصد ارسال تشکر یا پاسخ بدون مطالعه مطالب را داشته باشد، مکان این دکمه ها هر جا که باشد، کار خود را انجام خواهد داد، لذا باید بگونه ای کاربران را مجاب و تشویق به مطالعه مطالب و مشارکت آگاهانه بنمائیم که سیاست گذاری های لازم در این راستا عملیاتی و در حال اجرا می باشد.

-بهترین مکان برای مسیر جاری در بالای صفحات می باشد و تکرار آن در همه پست ها امری غیر ضروری و غیر کاربردی به نظر می رسد، چرا که مسیر جاری از صفحه اصلی تا تالار آخری که تاپیک فعلی از داخل آن باز شده است را نمایش می دهد.

سایر نقطه نظرات به واحد فنی ارجاع داده شد.

موفق و پیروز باشید

صمیمانه متظر استمرار حضور آگاهانه و مشارکت فعال شما در انجمن های راسخون هستیم

تشکرات از این پست
salma57 nikbakht88 nargese_montazer fatemeh313 tahmores AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها