پاسخ به:یه انتقاد سازنده از راسخون.....
شنبه 28 بهمن 1391 10:45 PM
سلام
قصد من انتقاد نیست ، چون چیزی برای انتقاد نیست ! پیشنهاداتی داشتم که خدمتتان عرض میکنم :
در بعضی بخش ها دسته بندی و طبقه بندی وجود ندارد و ساعتها وقت کاربر را میگیرد ؛ از جمله در بخش کتابشناسی خیلی بهتر می شد اگر طبقه بندی کتب به صورت موضوعی بود . بارها خواسته ام از این بخش استفاده کنم ولی به علت همین ضعف از این کار صرف نظر کرده ام . بخش بعدی آثار سینمایی است که بهتر است از طبقه بندی آثار به داخلی و خارجی و همینطور طبقه بندی بر اساس ژانر فیلم استفاده کنید . در بخش نرم افزارهای موبایل اگر امکان دارد نرم افزارها را بر اساس سیستم عامل هم طبقه بندی کنید ؛ بارها اتفاق افتاده که نرم افزاری دانلود کرد و موقع استفاده متوجه شده ام که سیستم عاملش جاوا یا سیمبیان بوده است . یا در بخش فروشگاه اتفاق افتاده که یک محصول مورد پسند واقع شده ولی حسنه کافی نبوده است ؛ اگر امکان دارد مقدار حسنه درخواستی را کاهش دهید و یا دست کم بعد از اتمام محصولات ، دوباره آنها را در فروشگاه عرضه کنید ! چه بسیار محصولاتی که موقع مشاهده آنها حسنه نداشتم ولی وقتی حسنه داشتم محصول تمام شده بود ! وعلی رغم گذشت مدت طولانی هنوز جای آنها پر نشده است ( مثل انواع بخش تلفن همراه و لوازم جانبی کامپیوتر و ...) . جای یک سری محصولات در فروشگاه خالی است ( از جمله عطر و ادکلن مردانه ، هارد اکسترنال ، موس وایرلس و ... ) . امیدوارم پیشنهاداتم مورد توجه قرار گرفته و به کار بسته شود !
با تشکر از راسخون