0

نظر سنجی : پایتخت بعدی ایران کجاست ؟

hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

پاسخ به:نظر سنجی : پایتخت بعدی ایران کجاست ؟
جمعه 27 بهمن 1391  10:49 AM

نقل قول a_sadri

من فکر می کنم  تبریز بهترین گزینه باشه !!!

به چند دلیل :

1- ایمنتر بودن در برابر بسیاری از بلایای طبیعی از جمله زلزله .

2- شهر قدرتمند صنعتی(شاید بهترین شهر صنعتی) .

3- دارای وسعت مناسب .(یازدهمین استان کشور)

4- دارای جمعیت مناسب (ششمین استان کشور)

5- دارای دیدنی ها و آثار تاریخی بسیار زیبا و فراوان (شاهگلی ، موزه آذربایجان ، پل سنگی ، کلیساهای تبریز ،  مقبرة الشعرا ، پل آجی چای ، خانه مشروطیت ، و ...)

6- مخصوصا اینکه در دوره های قبل تجربه ی پایتخت بودن را داشته .( اولین پایتخت حکومت صفویه/حکومت تیموریان/حکومت قراقویونلوها) .

7- دارای موقعیت ارتباطی بسیار بسیار مهم و ارزشمند (با یک شاهراه به وسعت 619 کیلومتر با  تهران ارتباط دارد که تا مرز جمهوری آذربایجان ادامه می یابد و از سوی دیگر به مرز ترکیه متصل میشود / ارتباط با اردبیل و کردستان و آذربایجان غربی / راه آهن تهران-آنکارا و تهران-مسکو نیز از تبریز میگذرد این خط آهن از شهر های قزوین ، زنجان ، میانه ،مراغه گذشته و در صوفیان به دو شعبه تقسیم میشود یکی به جلفا و از آنجا به مسکو و دیگری به ترکیه و از آنجا به اروپا میرود .  )

8-بهترین آغازگر وتنها ادامه دهنده انقلاب مشروطه(کلمه تنها از این جهت که بعد ازسرکوبی مشروطه خواهان توسط محمد علی شاه صدای انقلاب فقط از چند محله کوچک در تبریز و توسط غیور مردان تاریخ ایران سردار ملی و سالار ملی به گوش میرسید   ) .

9- مردم تبریز در دوران جنگ ایران و عراق هم نقش بسیار بارزی داشتند(بیش از 4200 شهید )

و ویژگی های زیادی  که مردم و موقعیت استان آذربایجان شرقی دارد .

(البته من خودم ساکن تهران هستم .)

سلام دوست من

راستش یکی از دلایلی که شانس تبریز رو کمتر از همه میکنه قرار گرفتن تبریز روی بزرگتری گسل ایرانه

با تشکر از نظر کامل جامع شما

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

تشکرات از این پست
architect0811 mohammad_43 farzad_farzin05
دسترسی سریع به انجمن ها