0

نظر سنجی : پایتخت بعدی ایران کجاست ؟

hakan_01
hakan_01
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3112

پاسخ به:نظر سنجی : پایتخت بعدی ایران کجاست ؟
جمعه 27 بهمن 1391  10:41 AM

نقل قول kazemtaherzade

به نام سلام

به نظر من سوال مطرح شده باعث محدود شدن ذهن و فکر انسان می شود. اگر قرار بر انتخاب شهری به عنوان پایتخت باشیم و بخواهیم پایتخت را از نو در آن شهر برپا کنیم، ضررهای هنگفتی را متحمل خواهیم شد. در ثانی بعد از چند سال دوباره همان شهر جدیدی که به عنوان پایتخت انتخاب شده است، همین مشکل الان تهران را خواهد داشت و دوباره بحث انتقال پایتخت را مطرح میکنیم و مسائل جنبی آن. به نظر من باید طرح پایتخت بودن شهر را به پایتخت بودن کشور تغییر دهیم. یعنی هم وزارت خانه ها و هم مجلس و هم  دیگر موارد در شهرهای ایران پراکنده شوند تا تراکم جمعیتی که به خاطر این مسئله بوجود آمده را برطرف کند. به هرحال این کار به فکر بیشتر و مشورت با همه تفکرات نیاز دارد. این نظری هم که بنده مطرح کردم خالی از اشکال نیست.                                                                         موفق و پیروز باشید

با سلام دوست عزیز

1) این یک نظر سنجی است

2) تنها دلیل تغییر پایتخت تراکم جمعیت نیست

3) مسئله زلزله خیز بودن تهران مسئله بزرگی است همانطور که نوشته ایم دلایل جغرافیایی هم باید مطرح شود

4) ضررهای هنگفت متحمل نمیشویم ما شهر نمیخواهیم بسازیم شهر آماده است شاید تغییراتی داده شود همین

5) این مسئله تغییر پایتخت نزدیک 8 سال است که مورد بحث است اما در این 8 سال کارهای مهمی انجام پذیرفته که تهران از نظر تراکم جمعیت هم کاهش یابد اما موفقیت چندانی نداشته

ممنونم از نظرتان

http://www.uploadax.com/images/86831701968039941449.gif

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم

تشکرات از این پست
mohammad_43 fatemeh_75 farzad_farzin05
دسترسی سریع به انجمن ها