مسئول اسبق روابط عمومی
شنبه 14 بهمن 1391 10:38 PM
پرسش و پاسخ کنکوری از مسئول اسبق روابط عمومی سایت راسخون
(جناب آقای ایمان خوجه)
پرسش
1- مدرک دانشگاهی شما چیست؟
2- شما در چه سالی کنکور دادین و رتبه شما در کنکور سراسری در مقطع کارشناسی چند شد؟ و در کدام دانشگاه درس خواندید
3- آیا شما زمان کنکور استرس داشتین؟
4- فکر کنید چند سال به عقب برگشتید و پشت کنکوری هستین آیا چیزی هست که از دست داده باشید و بخواهید تلاش کنید تا دوباره به دست بیاورید؟
5- در آخر هر توصیه و نصیحتی به این پشت کنکوری هایی رنج کشی که در هر لحظه با شنیدن صدای ((حسینی بای)) استرس تمام وجودشان را می گیرد، اعلام بفرمائید؟
6- نظر کلی شما در مورد انجمن کنکور و کنکوری ها و همچنین تخصصی کنکور سایت راسخون چیست؟ آیا توانسته رضایت روابط عمومی سایت راسخون را به دست آورد ؟
پاسخ
1- مدرک کارشناسی رشته مهندسی نرم افزا
2- من دو مرتبه کنکور دادم برای کاردانی و کارشناسی . در مقطع کارشناسی رتم یادم نیست امّا یادمه 140 نفر دانشجو تو رشته ما می خواستن من شدم نفر 32 / دانشگاه شهر مجلسی 70 کیلومتری اصفهان
3- تا جایی که یاد دارم نه
4- صد درصد تلاش بیشتری میکردم و در رشته ای همچون هوا فضا و پزشکی ادامه تحصیل می دادم . حال کردین اعتماد به نفسو
5- باور کنید کنکور سخت از امتحانات الهی نیست . سعی کنیم به خدا تکیه کنیم با یه اشاره همه چیزو بهمون میده . حسینی بای هم ترس نداره بخدا آدم خوبی من از نزدیک باهاش برخورد داشتم .
6- بله رضایت منو که جلب کرده . البته باز هم جای کار داره همونطور که می دونید به زمان کنکور داریم نزدیک می شیم تو این بازه زمانی باید نیاز های یک کنکوری تو اولویت بزاریم و دیتا در این خصوص بارگذاری کنیم . انشاالله موفق باشید .