پاسخ به:نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور (تاپیک ویژه)
سه شنبه 17 بهمن 1391 1:26 PM
- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟ خیر مدرک کارشناسی دارم
2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل) بله البته در سطح کارشناسی ارشد
3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟ بله در صورتی که زمان آنها ومطالبی که ارائه می شود مناسب باشد حتما شرکت می کنم.
4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل) بله ، در صورتی که در سطح مناسب برگزار شود بسیار می تواند مفید باشد.
5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟بله از طریق ایمیل مایل به دریافت خبرنامه ها هستم.
6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟ بله درصورتی که امکان آن از طریق سایت برقرار گردد بسیار مفید است.
7- و در پایان هر گونه پیشنهاد و انتقادی در مورد انجمن تخصصی کنکور و کلاس های آنلاین و کنکور های آزمایشی دارید می توانید با ما در میان بگذارید
اگر کنکورهای آزمایشی در فواصل زمانی مناسب و در سطح خوبی برگزار شوند و مطالب و جزوات مفید از طریق سایت ارائه شود . به خصوص جهت رفع اشکال این عمل می تواند بسیار مفید باشد. با تشکر
در بن بست هم راه آسمان باز است، پرواز را بیاموز...