0

نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور (تاپیک ویژه)

yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

پاسخ به:نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور (تاپیک ویژه)
یک شنبه 15 بهمن 1391  11:43 AM

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟   خیر

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)   بله - ولی اگر امکانش باشد برای مقاطع بالاتر نیز این امکان را فراهم اورید

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟   بله

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل)  حتما - فکر میکنم حرکت جالبی باشد تا بحال در هیچ سایتی چنین مواردی مشاهده نشده اگر این امکان صورت گیرد به نظر بنده موفقیت بزرگی نصیب سایت راسخون خواهد گردید

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟   بله - چون در این دنیای کنونی لازم میباشد که کلیه اخبار و اطلاعات را به صورت یکجا از یک سایت دریافت کنیم تا کلی وقت گذارده شود تا خبرها را جمع آوری کرد

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟  خیر

7- و در پایان هر گونه پیشنهاد و انتقادی در مورد انجمن تخصصی کنکور و کلاس های آنلاین و کنکور های آزمایشی دارید می توانید با ما در میان بگذارید؟

همانطور که گفتم فکر میکنم حرکت خوب و سازنده ای باشد اگر کاربران مشارکت فعالی در این زمینه داشته باشند از شما متشکرم

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

تشکرات از این پست
mahdi522
دسترسی سریع به انجمن ها