0

نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور (تاپیک ویژه)

hadisafari
hadisafari
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 43

پاسخ به:نظر سنجی انجمن تخصصی کنکور (تاپیک ویژه)
شنبه 14 بهمن 1391  6:50 PM

1- آیا شما دانش آموز دوره دبیرستان هستید؟ بله

2- آیا با تشکیل کلاس های کنکور آنلاین توسط اساتید محترم انجمن تخصصی کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل) بله

3- در صورت تشکیل شدن کلاس ها آیا در این کلاس ها شرکت می کنید؟ ان‌شاءالله بله

4- آیا با برگزاری کنکور های آزمایشی انجمن کنکور سایت راسخون موافق هستید؟ (در صورت منفی بودن با ذکر دلیل) بله (همان‌طور که یکی دیگر از کاربران هم گفته بودند، در صورت امکان رتبه و درصد ذکر شود.)

5-آیا مایل به دریافت خبرنامه های کنکوری هستید؟ بله

6-آیا تمایل به اشتراک جزوات، نمونه سئوالات و راهکارهای خود با دیگر کاربران دارید؟ بله

7- و در پایان هر گونه پیشنهاد و انتقادی در مورد انجمن تخصصی کنکور و کلاس های آنلاین و کنکور های آزمایشی دارید می توانید با ما در میان بگذارید.

در کنکورهای آزمایشی، می‌توان با توجه به توان فنی سایت، امکانات زیادی پیش‌بینی کرد (مثلاً رتبه، درصد هر درس، سوالات غلط و درست ما و حتی مبحث طرح سؤالاتی که ما به آن‌ها پاسخ غلط داده‌ایم یا اصلاً پاسخ نداده‌ایم.)؛ برای ایده گرفتن بهتر است به کارنامه چند موسسه معروف مراجعه کنید.

سطح سوالات استاندارد باشد. برخی معلمان، کتب تست، مؤسسات آموزشی و... سوالات بسیار ساده‌ای دارند (در سطح امتحانات نهایی آموزش و پرورش. من نمی‌دانم پاسخ دادن به مثال کتاب در دروس ریاضی یا بحث دستور زبان فارسی چگونه می‌تواند نشانگر سطح سواد فرد باشد؟) و گروهی دیگر سطح سوالات را زیادی بالا می‌برند (مثلاً مطلبی که در کتب عربی رشته علوم انسانی هم یافت نمی‌شود، منبع سوال عربی رشته‌های ریاضی و تجربی قرار می‌گیرد.) ان‌شاءالله سطح سوالات استاندارد باشند. (منظور من از سطح سؤالات استاندارد در این نوشته، پرسش‌های کنکور سراسری در چند سال اخیر است.)

سعی شود در آزمون‌ها از پرسش‌های جدید و تألیفی هم (در کنار پرسش‌های تکراری، کنکورهای قبلی، کتب تست و...) استفاده گردد.

درباره کلاس هم منظور شما را خوب متوجه نشدم. کلاس آنلاین ممکن است به صورت زنده (مثل جلسه‌های مدیران انجمن‌ها) یا غیر مستقیم (مثل طرح بسیج همگانی آموزش احیا که راسخون برگزار نمود) باشد (احتمالاً حالت دوم مد نظر شما بود.) به هر حال حالت دوم به نظر من مناسب‌تر است.

مورد ۶ هم می‌تواند با ایجاد زیرتالارهای تخصصی در زیرتالار کنکور و کنکوری‌ها دنبال شود.

در کل طرح بسیار خوبی است! با آرزوی موفقیت برای همه راسخونی‌ها!

و من الله توفیق!

تشکرات از این پست
mahdi522 mahdi696 noorbaranam
دسترسی سریع به انجمن ها