پاسخ به:فناوری نانو
پنج شنبه 12 بهمن 1391 7:42 PM
تلاش براي کشف آثار منفي نانو جام جم آنلاين: توليد نانو کاغذهاي جذب نفت با استفاده از نانوسيم هاي پيچيده اکسيد منگنز، توليد الياف ضد آب، ابداع ريز تراشه هاي نانويي و ابداع و استفاده از گرافن از جمله حوادث بزرگ و پر اهميت در جهان نانوتکنولوژي در سال 2008 ميلادي به شمار مي روند .
به گزارش مهر ، بهترين انواع مواد زماني که در ابعاد يک بيليونيوم متر قرار بگيرند داراي خواص شگفت انگيز و جديدي مي شوند.در صورتي که بتوان ساختار صحيح نانويي اين مواد را به دست آورد استقامت، چسبندگي و جذب را مي توان در همه ابعاد ماده چند برابر کرد.عملياتي که دانشمندان بسياري در سال 2008 آن را با موفقيت به انجام رساندند. تکنولوژي نانو در سال 2008 در بسياري زمينه ها ايجاد بهبود و پيشرفت کرده است که از آن جمله مي توان به زمينه هاي انرژي و تجهيزات الکترونيکي اشاره کرد که با به ميان آمدن کنترل هاي ايمني به منظور نظارت بر پخش نانو ترکيبات در طبيعت، احتياط در فعاليت در اين زمينه از علم افزايش يافت.
انرژي: نظريه هاي بديع در تکنولوژي نانو در سال 2008 توانسته است جايگزينهاي مناسب و قابل اطميناني را براي منابع رو به اتمام انرژي جهان ارائه کند. يکي از اين ايده ها استفاده از نانو لوله هاي کربني انباشته از طلا و ترکيبات ليتيومي است که مي تواند تشعشعات و تابش هاي موجود در محيط را به صورت مستقيم به انرژي الکتريکي تبديل کند.چنين سيستمي مي تواند به عنوان منبع انرژي قابل قبول در فضاپيماها مورد استفاده قرار گيرد. نانولوله هاي کربني که يکي از اصلي ترين پايه هاي نانوتکنولوژي به شمار مي روند در تحقيقي به منظور خلق نوعي جديد از فرايند فتوسنتز نيز شرکت داده شده است.
اين لوله ها نقش منابع ذخيره موقت الکترونهاي به دست آمده از نور را با استفاده از رنگدانه ها به عهده دارند و اين الکترونها قبل از وارد شدن در واکنش هاي شيميايي گاز دي اکسيد کربن را از هواي اطراف خود حذف مي کنند. در اين صورت يکي از گزينه هاي ممکن در اين فرايند تبديل گازهاي گلخانه اي به انرژي الکتريکي خواهد بود. از ديگر مصارف نانوتکنولوژي در زمينه انرژي مي توان به توليد و بهبود باطري ها اتومبيل هاي الکتريکي نيز اشاره کرد. الکترونيک: طراحان تراشه هاي الکتريکي سيليکوني از سالها قبل اقدام به توليد تراشه هايي در ابعاد کوچک کرده اند. در حال حاضر کوچکترين تراشه سيليکوني در ابعاد 45 نانومتر توليد شده است اما به دليل اينکه استفاده از سيليکون در ابعاد کوچک تر ممکن نخواهد بود، نانوترکيبات مي توانند به عنوان جايگزيني مناسب در توليد ريز تراشه ها مورد استفاده قرار گيرند.
يکي از معروف ترين اين ترکيبات گرافن نام دارد - لايه اي از اتم هاي کنار هم چيده شده کربن - که بر اساس کشفياتي که در سال 2008 انجام گرفت اين ترکيب توانايي عبور جريان الکتريسيته را در دماي محيط خواهد داشت.اين تکنولوژي با استفاده از يکي از نانو ساختارهاي طبيعي - رشته هاي دي ان اي - که تنها 2 نانو متر ضخامت دارند ، توليد فيبرهاي نوري به منظور انتقال اطلاعات از طريق نور در آينده اي نزديک ممکن خواهد شد.کنترل ايمني: از ديگر شگفتي هاي علم نانو در سال 2008 ايجاد نگراني مبني بر اثرات منفي اين ترکيبات - که در توليد درمانهاي پزشکي نيز کاربرد دارند - بر سلامت انسان است.
نگراني که با گسترش جهاني استفاده از نانو تکنولوژي و پراکندگي اين مواد به صورتي نامحدود در طبيعت ايجاد شده است. به همين دليل برخي سازمانهاي جهاني به رهبري کميته سلطنتي آلودگي هاي زيست محيطي انگلستان در حال انجام تحقيقات وسيعي به منظور هشدار و کشف آثار منفي نانو ذرات بر روي سلامت انسان و محيط زيست هستند. به اعتقاد متخصصان اين علم مضر خواندن تمامي نانو ساختارهاي مصنوعي راه چاره مناسبي براي حل اين مشکل نخواهد بود زيرا طبيعت نيز از اين ساختارها در انجام امور مختلف استفاده مي کند و علاوه بر آن تا به حال هيچگونه دليل قطعي و رسمي مبني بر مضر بودن اين مواد براي سلامت بشر و محيط زيست به اثبات نرسيده است.
کریمی که جهان پاینده دارد تواند حجتی را زنده دارد
دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی