پاسخ به: افزایش بازده در مطالعه برای کنکوری ها
سه شنبه 10 بهمن 1391 12:22 AM
سلام.من این متن رو به طور کامل ازسایت مرجع تخصصی کنکوری ها برداشتم...امیدوارم دکتر راضی باشن.
نخاستم به متن دست بزنم...
امیدوارم از این متن انرژی بگیرین
------------------------------------------------------به نام و به یاریش
دوستای گلم سلاااااام!شاد باشین:)
شماهایی ك دارین اینو میخونین و امسال كنكور دارین،بیاین یك كم خودمونی تر باشیم
كنكور مثه زندگی میمونه!زندگی در ابعاد كوچیك!تو یه تایم 1 ساله!و مثه زندگی تك بعدی نیست...
ادمی ك فكرمیكنه حقشه كه تو بهترین رشته ها و دانشگاها درس بخونه،باید ثابت كنه كه این لیاقت رو داره!
هدف تو مشخص كردی؟پزشكی؟مهندسی؟دندون؟دارو؟حقوق؟روان؟هنر؟زبان؟
حتما حتما ك مشخص كردی!یه مشاوری ب اسم اقای مهرجردی میگن ك هدف باید واضح و روشن و بدون ابهام باشه. مثلا اینجوری:من میخوام در كنكور سال91-92 در رشته عمران صنعتی شریف با رتبه313 در مقطع كارشناسی قبول بشم!به همین وضوح! و این باید مكتوب بشه.
استاد احمد حلت میگه: از خدا چیز های بزرگ بخواین!بزرگ ولی دست یافتنی! پس هدف بزرگ و دست یافتنی ت رو بنویس .بنویس و به همه كائنات یاداوری كن ك چی میخوای...
خیلی خب!حالا دوست خوب من!میدونی ك این هدف بزرگه!كم چیزی نیست!پس ساده بدست نمیاد!باید براش تلاش كنی!
ببین برای رسیدن ب این هدف چقد حاضری هزینه كنی؟ باید بدونی ك هدفت ارزش همه چی رو داره!پس باید برای رسیدن بهش همــــــــــــه تلاشتو بكنی!چون ارزش شو دارهو تو لیاقت ش رو داری!
با یـــــــــــــــــــد به حقت برسی! باید!وگرنه به خودت خیانت كردی!ما بااین جور ادما كار نداریم!
از الان ب بعد ما با كسایی كار داریم كه میخـــــــــــوان ب هدف شون برسن!
ســــــــــــــــــــلام!مرسی كه تا اینجا پیش اومدی!
اگه یادت باشه من قبلا گفته م ك كنكور50 درصدش معلوماته50 درصد بقیه ش اعتماد ب نفس و روحیه!بیاین راجع ب 50 درصد اعتماد ب نفس ش و روحیه بحرفیم ك خیلی مهمه .
خب بیا اینجوری شرو كنیم .تو این مسیر باید برای خودت یه تكیه گاه پیدا كنی . كسی ك همیشـــــــــه باشه و كمكت كنه و دركت كنه و بودنش بهت ارامش بده.اگه مشكلی پیش اومد كم نیاره و تنهات نذاره و بشه بهش اعتماد كرد.
من خودم كنكور دادم و ادمای مختلفی رو تو این مسیر تجربه كردم. هیچ كدوم كامل نبودن .ینی همه مشخصه ها رو یه جا نداشتن.
اما یكی رو میشناسم ك همه اینا رو به بهترین نحو داره و همیشه هم در دسترسه :
خُــــــــــــــدااااااا
ب قول اقای مهرجردی توكل یعنی احساس پشتیبانی شدن از ناحیه همون كسی ك بهش تكیه كردی
توكلت علی الحی الذی لا یموت خیالت راحت خدا تا تهش هست!
مهندس سرورپور عزیز یه جمله فوق العاده دارن كه میگن*به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه مشكلات بودن!*
من یتوكل علی ا... فهو حسبه! به علاوه خدا شو تا همه مشكلات بذارن برن!
كل امر ذی بال لم یبدا ببسم الله فهو ابتر!هر امری ك با نام خدا اغاز نشه،ناتمام است .
پس با تمام وجود بیاین با هم بسم ا... بگیم و بریم.
هم زمان داری ،هم انگیزه هم توان پس
بسم الله الرحمن الرحیم
خدایا خودمو میسپرم به دستت،مواظبم باش و كمكم كن
آهان!یه چیز دیگه!مهندس سرورپور یه باری میگفتن (نقل ب مضمون!)ك *ادم باید با خدای خودش حرف بزنه!یه جا از اتاق تون رو مشخص كنین برای حرف زدن با خدا!میگفتن اسم شو گذاشتن بغل خدا!
برین تو بغل خدا و حرفاتونو بزنین!*
من خودم صبح ها كه از خواب پا میشدم یه سلام ب خدا میدادم!اینجوری:سلام خدا جون! خوبم خوبی؟میخام ی روز خوبو شروع كنم! ب امید كمكت .. اخر شب هم ب خاطر فرصتی ك اون روز بهم داد ازش تشكر میكردم و سفارشای فردا مو كارهای خصوصی مو حتی غرغر هام!
ادم باید با خدا صمیمی بشه . میدونی خدا یه دوستیه دو سر بُرده!
همه ی این حرفا واسه یه همراه خوب بود و توكل!حالا بریم وسط میدون!تو مسیر كنكور...
همه اونایی ك شروع كردن ك سلام و خداقوت!همه اونایی هم میخوان شرو كنن بدو تا دیر نشده .
بچه ها از همین الان هم شرو كنین و بخـــوا ین،مطمئن باشین میتونین..فقط باید بخواین..کم نیستن بچه هایی که از اذرماه شروع کردن و به هدفشون رسیدن .
خدا تو قران ش میگه سرنوشت هیچ قومی رو تغییر نمیده مگه ك خودشون بخوان!پس بخواین! ولی خواستنی که همراش کلی تلاش و انگیزه باشه ..
وقتی بخاین میتونین. چون یه پارتی گردن كلفت دارین به اسم خدا . و یه همت عالی. دیگه چی میخواین؟!
شاید بگی ای بابا!دلت خوشه..نمیفهمی!من كنكور دارم درس هام مونده عقب موندم ازمونم بد شد انگیزه كیلو چنده!
ببین رفیق!
گفتم ك كنكور مثه زندگیه .تو باید تو این یه سال یاد بگیری چه جوری زندگی كنی...اینو همه موفقهایی کنکور بهش اذعان دارن کنکور فقط درس خوندن نیست..
بیا خیلی منطقی فك كن تو الان این جایی!هر چی ك هستی الان اینجایی! یه تایمی هست ب اسم گذشته. یه تایمی هم به اسم اینده.
گذشته بر نمیگرده. شك نكن بر نمیگرده!(من امتحان كردم.) فقط میتونه الان و اینده تو بگیره. اینده ای ك ایــــــــــن همه واسش ارزو های قشنگ داری . پس ایندتو بخاطر گذشته ی خوب یا بدت خراب نکن .با درس گرفتن از گذشتت ایندتو بساز
مثه یه بازی میمونه! ادم موفق كسیه ك با مهره های بد، خوب بازی كنه.
اما!
بدون از الان به بعد. دقیقا از الان ب بعد، تو و فقط تــــــــو.. مسئول همه ی كارهایی ك میكنی هستی.
مثه یه مرد!
باید بتونی بگی **مــــــــــــــن** این كارو كردم!با علم تمام..مسئولیت و عواقبشم به عهده میگیرم..
مثه یه مرد پای كارات وایستا و بگو این نتیجه ی كارای منه..
اینجوری قبل هر كاری یه كم فكر میكنی كه نكنه بعدش نارحت شی و نتونی مسئولیت شو به عهده بگیری!
میگن خدا وقتی فكر انجام یك كارو به ادم میده، توانایی رسیدن ب اون رو هم میده! تو كه دوست داری یه رشته خوب بخونی..مطمئن باش توان ش رو داری. توكل هم ك كردی.. امید رو بزنی تنگش دیگه عالیه.امید و باور های مثبت..
و به همه جهان ثابت كن ك میتونی!اول ب خودت بعد بقیه!ثابت كن ك لیـــــــــــــــاقت بهترین ها رو داری..
اقای مهرجردی میگفتن ك*برای رسیدن ب موفقیت 2 تا تلاش هم زمان لازمه!
1-تلاش جسمی: همه كارایی ك واسه رسیدن ب هدف لازمه!
2-تلاش ذهنی: ینی باید تو ذهن ت ببینی به هدف رسیدی و جشن بگیری و تبریك و جیغ و بوس و دست وهوراااااااااا!*
همین فكر كلی انرزی مثبت میده ب ادم!البته یه نكته خیلی مهم هم هست!اونم اینكه باید مواظب باشین دچار رویاپردازی نشین، كه رویا پردازی یه تله س..یه تله جذاب ولی خطر ناك!پس حواستون باشه!
دوست جون ها! یه تجربه شخصی م هم بگم ، تـــو هر كاری هم كه بكنی،هستن كسایی كه یه حرفی دارن كه نذارن حس خوبی بهت دست بده . پس نذارین بقیه(حرف مردم ،كاراشون، نگاهاشون،انرژی منفیاشون و...)گند بزنه ب ارزو هاتون.. چون در این صورت اونا به هدفشون رسیدن..پس از الان برای گوشتون یه دروازه قرار بدین که حرفای منفی رو گوش نکنه..کسی که میخواد موفق بشه باید سرشار از انرژی مثبت باشه.
یادتون نره!تو این مسیر اول و اول و اول و مهمتــــــــــــــــــــــــــــرین كس خودتونین، خود خود خود خودت...
پس هر كاری ك میكنی یادت باشه باید خودتو خوش حال و راضی بكنه. ب بقیه كاری نداشته باش. تو رو خدا ب بقیه كاری نداشته باشین. خیلی از مردم اون چیزی نیستن كه نشون میدن. اینا تجربه 2 بار كنكور دادن منه.
تو باید تلاش كنی تا حس رضایت كنی.تا خوشحال شی. تا به حق ت برسی. حق دادنی نیست گرفتنیه پس براش بجنگ
تا به خودت ثابت كنی ك تو میتونــــــــــــــی...چون تو مهم ترینی...
و یه حرف دوستانه!
10 سال پیش همین روز چه كار میكردی؟به چی فك كردی؟
می بینی!از 10 سال پیش همین موقع اگه اتفاقی در نوع خودش خیلی هم مهم بوده باشه چیزی یادتون نیست!اصلا شاید مهم ترین دغدغه تون مشق تون بوده! یا داشتن یه دوچرخه.
10 سال دیگه یه همچین روزی فقط وفقط تاثیر مهم ترین تصمیمات الان شما توی زندگی تون هست..نه رنگ جوراب تون مهمه نه اینكه 2 ساعت ب طرز نگاه دوست تون فك كنین ارزشی نداره و نه حتا تعداد اس ام اس ها و تایم جواب دادن و اینا..
پس از همین امروز سعی كنین كارهای مهم رو بیشتر و بهتر انجام بدین(الان مهم ترین وظیفه شما درس خوندنه برای رسیدن ب چیزی ك میخواین)و كارهای بی اهمیت رو كم كنین و بی خیال شین ..چون تاثیر مثبتی ندارن..
از همین امروز فقط و فقط بخاطر خودتون(ك ذره ای از خلقت خدای بزرگ هستین ) كارهای مثبت ومفید انجام بدین و وقت تون رو هدر ندین.کافیه بشینین تمام کارهایی که میخواین انجام بدین رو بنویسین و بگین کدوما مهمتره برای ایندم؟؟اونو انجام بدین
ب خدا می ارزه، بـــــــاور كنین...
الان آذره و تا كنكور كلی فرصت فوق العاده داریم!(ماهم یعنی کلی کنکوی 91 که تو این سایتن با شماهاییم) ما میخایم شرو كنیم!گاماس گاماس هم میریم جلو ... تا خود کنکور ، حتی تا موقع اومدن نتیجه های نهایی باهمیم...
بیاین یه كاری كنیم ،صبح ك ارز خواب پا میشین اول ك مراسم سلام و احوالپرسی با خدا، بعد برین جلو اینه و ب اونی ك میاد اون ور اینه شرو یه روز خوب رو نوید بدین و بهش بگین میتونه و شما هم تموم تلاشتونو براش میكنین...
گزینه2 یه شعری داش ك همه شو یادم نیست! ولی میگف
به امید فردا قصه زیبا میـــــــــــــــشه دلتو دریا كن هر دری وا میــــــــــــشه...
خودتم میدونی مرد این میدونی به خودت تو اینه بگو تو میتوووونــــــی...
عاشق خورشیدی و تشنه بیداری به جهان ثابت كن چی تو فكرت داری...
اصن رو اینه اتاق تون با ماژیگ شبرنگ :) و دونقطه دی بكشین و هر روز بهش بخندین ...شاد و پر انرژی!
راستی حواستون ب تغذیه تون هم باشه كه خیلی مهمه!ینی نوع موادی ك میخورین ب شدت تو روحیه تون تاثیر داره . ترجیحا تا حد امكان فست فود نخورین .گردو خیلی باحاله .صبحونه رو كامل بخورین .و اب!اب اب اب!معجزه میكنه .نشاط اوره!(واسه دختر خانم ها هم ك اب خیلی لازمه و قرص اهن) البته با اجازه اقای دکتر ! :دی
اووووووووووووووووف چقد حرف زدم!بچه ها نظر تونو بگین لطفن!دوست دارین این حرفا ادامه پیدا كنه؟با همین سبك؟چ مدلی بشه بهتره؟بیشتر راجع ب چی صحبت كنیم؟
راستی هر كسی هم هدف شو بگه لطفا!
مرسی از حوصله همه تون ...
------------------------------------------------------
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی