0

افزایش بازده در مطالعه برای کنکوری ها

javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

پاسخ به: افزایش بازده در مطالعه برای کنکوری ها
سه شنبه 10 بهمن 1391  12:15 AM

یک داستان بسیار زیبا
رییس بزرگترین تولید کننده قطعات جانبی کامپیوتر

یک ضیافت شامی برگزار میشه و تو این مهمونی بزرگترین ادم های کامپیوتری جهان شرکت میکنن

استیو جابز ، بیل گیتس و...(پیر امیدیان که یک ایرانی و دومین فرد پولدار زیر40سال دنیاست و رییس شرکت ایبی تو این مهمونی حضور داشت)
مجری این برنامه از مهمون ها میپرسه که در بین شما

کسی هست که بخاطر نداشتن چیزی خوشحال باشه؟

یک شخصی بلند میشه و میگه بله...من

و داستان خودش رو تعریف میکنه:

11سال پیش من یک کفاش ساده بودم...و

بزرگترین ارزوم این بود که تو شرکت ماکروسافت کارکنم

شرکت ماکروسافت برای استخدام ابدارچی اگهی میده واین شخص هم میره و کلی خواهش و التماس و اخر قبولش میکنن
اما
تو مصاحبه اخرش رییس شرکت بهش میگه اسم و فامیل و...میگه بهش...وقتی میپرسه ایمیل؟میگه ندارم
رییس شرکت خیلی بد عصبی میشه و کلی با عصبانیت میگه اینجا مهد کامپیوتر دنیاست و تو ایمیل نداری و...
این شخص2هفته بخاطر ناراحتیش دم در شرکت واکس میزد

یک روزی یکی از کارمندای شرکت میاد که کفشش رو واکس بزنه...همزمان داشت با تلفن صحبت میکرد
میگفت ای بابا ...خسته شدیم از وقتی میزهامون شیشه ای شده ...سخته با موس کارکردن...گوی موس خوب نمیگرده رو شیشه و از این حرفا

این شخص ناخوداگاه داشت میشنوید صحبتهای کارمند رو

و بعد از صحبتش بهش میگه فکرکنم بتونم کمکتون کنم

یه مقوا برمیداره و روش کتان میکشه و چسب میزنه و 2دلار هم میگیره

فردا دوباره کارمند میاد میگه خیلی عالی بود10تا از دوستام هم میخان این بار5دلار

10تا---20تا---50تا---100تا---کارگاه کوچیک---کارگاه بزرگ---کارخونه کوچیک---کارخونه بزرگ---بزرگترین تولید کننده موس پد درجهان و ...بزرگترین تولید کننده قطعات جانبی کامپیوتر درجهان

این شخص یک روزی بخاطر نداشتن ایمیل ناراحت بود و الان خوشحاله که اگه اون روز ایمیل داشت الان ابدارچی شرکت ماکروسافت بود

میخام یه نتیجه گیری کنیم باهم...
وقتی تو هزار جا میزنی که کاری رو انجم بدی  و انجام نمیشه...مطمئن باش و ایمان داشته باش به خدا که بهترین رو برات رقم زده
اعتماد کن به خدا...شک نکن که حکمتی در کاره و برو فکرکن ببین چرا این کار انجام نمیشه

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها