0

مصرف روغن ماهي تا ‪ ۴۱‬درصد مرگ ناگهاني را كاهش مي‌دهد

 
namet5
namet5
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 1762
محل سکونت : بوشهر

مصرف روغن ماهي تا ‪ ۴۱‬درصد مرگ ناگهاني را كاهش مي‌دهد
پنج شنبه 22 مرداد 1388  4:52 PM

مصرف روغن ماهي تا ‪ ۴۱‬درصد مرگ ناگهاني را كاهش مي‌دهد

رييس بيمارستان قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه گفت: براساس مطالعات انجام شده در دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه مشخص شد مصرف روغن ماهي تا ‪ ۴۱‬درصد مرگ ناگهاني افراد را كاهش مي‌دهد.

دكتر”معصومعلي معصومي” روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود:
مطالعه انجام شده بر روي ‪ ۱۱‬هزارو ‪ ۳۲۳‬نفر از افراد صورت گرفته است.

وي با تاكيد بر اينكه روغن ماهي منبع غني “امگا سه” است گفت: جلوگيري از لخته شدن خون و كاهش فشار خون از خواص روغن ماهي است.

وي افزود: بر اساس مطالعات انجام شده توصيه مي‌شود كه خانواده‌ها مصرف روغن ماهي را به صورت دو مرتبه در هفته جز رژيم غذايي اجباري خود قرار دهند.

وي گفت: متاسفانه فرهنگ مصرف ماهي در استان كرمانشاه پايين است كه نياز به فرهنگ‌سازي مناسب دارد.

وي افزود: آمارها نشان مي‌دهد سرانه مصرف آبزيان در استان كرمانشاه نصف ميانگين كشوري است.

دكترمعصومي سرانه مصرف آبزيان در استان كرمانشاه را سه كيلو و ‪ ۳۰۰‬گرم عنوان كرد.

به گفته وي، ميانگين سرانه مصرف آبزيان در كشور شش كيلو گرم است كه اين ميزان با سرانه جهاني كه ‪ ۲۰‬كيلو و ‪ ۳۰۰‬گرم است فاصله زياد دارد.

فوق تخصص بيماريهاي قلب و عروق دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه گفت: از حدود يك ميليون و ‪ ۲۰۰‬هزار تن روغن مصرفي در كشور حدود ‪ ۴۸۰‬هزار تن آن داراي اسيد چرب ترانس است.

وي افزود: بر اساس استانداردهاي جهاني ميزان اسيدهاي چرب ترانس آن بايد دو درصد يعني ‪ ۲۴‬هزار تن باشد.

معصومي گفت: ميزان ترانس اسيدهاي چرب روغن‌هاي نباتي كشور ما ‪ ۲۰‬برابر استاندارهاي جهاني است.

اين فوق تخصص قلب و عروق عدم تحرك، مصرف روغن‌هاي مايع به ويژه روغن ماهي، كاهش استرس‌هاي محيطي را از مهمترين عوامل موثر در پيشگيري از بيماريهاي قلبي عروقي دانست.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها