0

عکس: روش های فعالیت و کسب امتیاز در انجمن

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:عکس: روش های فعالیت و کسب امتیاز در انجمن
چهارشنبه 25 بهمن 1391  3:18 PM

نقل قول farshon

مدیرمحترم

باسلام

درموردپستهای محدودونامحدودهم بایستی بگویم (البته من بدنبال کسب امتیازنیستم)ولی کلا"ازموقع پستهای نجومی سعی کردم به تاپیکهاپاسخ دهم ویاخودم ایجادپست نمایم من جمله درتالارگفتگوی آزاداما وقتی مقایسه می کنم بعنوان مثال فعالیتمودراین تالارازنظراهداء امتیازتوسط روابط عمومی مردادماه 7000حسنه بوده باهمین فعالیت حالاواین ماه شده 3000حسنه بافعالیت یکسان خوب این باعث تضعیف روحیه من شده ونوعی دلسردی بوجودآمده حالااین یک مثال است والبته من که یک مثلا"مدیرهستم حال تاچه برسدبه یک کاربرعادی.دراینجامی بینیم که بجای رونق انجمنهاوفرآیندجذب کاربر، کاربران بیشترازانجمنهافاصله می گیرندبرای من امتیازارزشی نداردامااحترام به امتیازارزش دارداینکه باعث شادی روحیه ام شودنه اینکه باعث سرخوردگی.منی که هیچ علاقه ای به ارسال پست نجومی وکپی پیست ندارم.البته نمی خواستم به مشکل شخصی ام اشاره کنم امامجبورشدم.طبعا"مسئولین این پست راخواهنددیدازآنجائیکه راسخون رودوست دارم قادرنیستم درتالارروابط عمومی این موضوع رومطرح کنم واعتراضی نمایم و(بعنوان مثال )به اینجاخاتمه یافت.

سلام و تشکر

شیوه جدید کنترل پست های تکراری معضل ارسال پست های نجومی را انشاالله حل خواهد کرد. کاربری که در عرض چند ثانیه چندین مطلب را ردیف میکند یا از امتیاز بهره مند نخواهد شد یا چند تاپیک خوب ایشون برای امتیاز انتخاب خواهد شد.

با این طرح، امتیاز مازاد معنی ندارد و تقریبا می شه گفت مطالب ارسالی مورد سنجش واقع می شوند و مطالب با کیفت بالاتر امتیازدهی میشوند.

موفق باشید.

تشکرات از این پست
nargese_montazer ravabet_rasekhoon AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها