0

مربای قیسی

 
samanehtajafary
samanehtajafary
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2436
محل سکونت : خراسان رضوی

مربای قیسی
چهارشنبه 27 دی 1391  1:05 PM

قیسی سه تافرق با برگه داره اول اینکه زردآلو رو درسته خشک میکنن دوم اینکه نرمتر ازبرگه هست و سوم اینکه گرونتره

مربای بسیار خوشمزه ومجلسی میتوان با قیسی تهیه کرد

مواد لازم

قیسی : یک کیلو

شکر:750 گرم

گردوی نیم شده : به مقدار لازم

جوهرلیمو: کمی

طرزتهیه

اگه ازاین قیسی های نرم و زرد استفاده میکنیدیه نصفه گردو داخل هرکدوم بزارید و دولبه رو محکم فشار بدید تا به هم بچسبه ، اگه ازقیسی های سیاه استفاده میکنید به آرامی یه شکاف بهش بدید هسته ش رو خارج کنید بعد یک جهارم گردو رو توش جاسازی کنید و محکمش کنید

آب وشکر رو بزارید بجوشه ، همین که جوشید قیسی ها رو به آرامی بریزید توش و حرارت رو کم کنید تا بجوشه و  قوام  بیاد ( نشانه قوام اومدن رو تو چند پست قبلی نوشتم ) بعد جوهر لیمورو بهش اضافه کنید یه جوش که زد از رو گاز بردارید

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها