مربای قیسی
چهارشنبه 27 دی 1391 1:05 PM
قیسی سه تافرق با برگه داره اول اینکه زردآلو رو درسته خشک میکنن دوم اینکه نرمتر ازبرگه هست و سوم اینکه گرونتره
مربای بسیار خوشمزه ومجلسی میتوان با قیسی تهیه کرد
قیسی : یک کیلو
شکر:750 گرم
گردوی نیم شده : به مقدار لازم
جوهرلیمو: کمی
اگه ازاین قیسی های نرم و زرد استفاده میکنیدیه نصفه گردو داخل هرکدوم بزارید و دولبه رو محکم فشار بدید تا به هم بچسبه ، اگه ازقیسی های سیاه استفاده میکنید به آرامی یه شکاف بهش بدید هسته ش رو خارج کنید بعد یک جهارم گردو رو توش جاسازی کنید و محکمش کنید
آب وشکر رو بزارید بجوشه ، همین که جوشید قیسی ها رو به آرامی بریزید توش و حرارت رو کم کنید تا بجوشه و قوام بیاد ( نشانه قوام اومدن رو تو چند پست قبلی نوشتم ) بعد جوهر لیمورو بهش اضافه کنید یه جوش که زد از رو گاز بردارید