چند نکته درآشپزخانه شما
جمعه 22 دی 1391 6:22 PM
1-سوزن خياطي پاكيزه را كه از هرگونه چربي و آلودگي پاك شده به طور عمودي در شير فرو برده سپس بيرون بكشيد. اگر قطرهاي از شير در نوك سوزن باقي ماند شير خالص است، در غير اين صورت اگر چيزي باقي نماند و به سرعت چكيد به آن آب اضافه شده است.
2-براي آنكه گل كلم شما سفيد و درخشان شود، در هنگام پختن، كمي شير به اندازه يك پيمانه به آن اضافه كنيد.
3-هنگام پختن نخود، لوبيا و ساير حبوبات، هيچگاه به آن نمك نزنيد، چرا كه دير خواهد پخت.
4-وقتي غذايي را با كره سرخ ميكنيد يك قاشق مرباخوري روغن به آن اضافه كنيد، چرا كه از سوختن آن جلوگيري خواهد كرد.
5-اگر هنگام پختن گوشت سفيد، مقدار بسيار كمي جوش شيرين در آب بريزيد، زودتر خواهد پخت.
6-اگر سوسيس را پيش از سرخ كردن، مدت پنج دقيقه در آب بجوشانيد، كمتر از حد معمول چروكيده و يا جمع خواهد شد و به هيچ عنوان ترك نخواهد خورد.
7-براي زود جوش آمدن آب سماور، ابتدا آن را تا نيمه پر كنيد و پس از گرم شدن بقيه آب را به آن اضافه كنيد.