0

آموزش کار با نرم افزار گزارش گیری Stimulsoft Reports

hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

پاسخ به:آموزش کار با نرم افزار گزارش گیری Stimulsoft Reports بخش سوم
جمعه 15 دی 1391  12:01 PM

خوب حالا نحوه نمایش یه گزارش رو از درون یه برنامه ویندوزی آموزش می دم.فرض کرده بودیم که یه “فرم فیلتر گزارش” داریم که یه سری پارامتر واسه تعیین محدوده گزارش از ما می گیره، واسه اینکه بتونیم از کلاسهای استیمول استفاده کنیم نیازه که dll های مربوطه رو به پروژه اضافه کنیم.این اسمبلی ها به طور پیش فرض تو مسیر زیر نصب می شن:

C:\Program Files\Stimulsoft Reports.Net 2009.2 Trial\Bin(من از نسخه ۲۰۰۹٫۲ Stimulsoft Report.Net استفاده می کنم.)

من معمولا همه اسمبلی ها رو به پروژه اضافه می کنم اما برای این قسمت اضافه کردن Stimulsoft.Report.dll کفایت می کنه.لیست تمام اسمبلی ها به قرار زیر می باشد:

Stimulsoft.Base.dll

اصلی ترین اسمبلی برای گزارش گیری.

Stimulsoft.Editor.dll

اسمبلی مورد نیاز Text Editor که در Designer به کار می رود.

Stimulsoft.Controls.dll

اسمبلی کنترل های استفاده شده در گزارش ساز.

Stimulsoft.Controls.Win.dll

اسمبلی کنترل های استفاده شده در گزارش ساز.

Stimulsoft.Report.dll

مهم ترین اسمبلی که شامل توابع اصلی برای ساخت گزارش می باشد.

Stimulsoft.Report.Win.dll

اسمبلی دربردارنده  .WinForms Viewer

Stimulsoft.Report.Design.dll

اسمبلی دربردارنده   . WinForms Designer

Stimulsoft.Database.dll

این اسمبلی شامل توابع مورد نیاز برای ساختن connection string و نمایش QueryBuilder می باشد.

Stimulsoft.Report.Web.dll

این اسمبلی به نمایش گزارشات در محیط وب کمک می کند و شامل کنترل Web Viewer می باشد.

خوب پس از تعیین پارامترهای لازم و زدن دکمه “نمایش گزارش” در رخداد کلیک دکمه کارهای زیر رو انجام می دیم:

اموزش نرم افزار Stimulsoft Reports ساخت گزارش و اجرای آن از درون کد (بخش سوم)

در صورتی که این نام ها متفاوت باشند با پیغام خطا مواجه خواهید شد.

در صورتی که نام ستونهای دیتاست با نام ستونهای استفاده شده در گزارش یکسان نباشد با پیغام خطا مواجه خواهید شد.

خوب خسته نباشد به همین سادگی میشه یه گزارش رو ساخت و به کاربر نمایش داد، به نظر من این روش ساده ترین راهه که میشه انجام داد و نیاز به کد نویسی زیادی هم نداره هرچند که میشه به شیوه های دیگه ای هم داده های مورد نیاز گزارش رو تامین کرد.در مورد فیلتر کردن داده ها بر اساس پارامترهای دریافتی از “فرم فیلتر گزارش”، استفاده از یه دیتاست که با استفاده از یک کوئری شامل where clause که داده ها رو از بانک اطلاعاتی واکشی می کنه بسیار بهینه تر خواهد بود تا اینکه شما همه دیتا ها رو از جدول واکشی کنید و بعد سمت کلاینت (و نه سمت سرور بانک اطلاعاتی) اونا رو فیلتر کنید.

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها