0

ترس از زایمان

safadelavar
safadelavar
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 8

ترس از زایمان
دوشنبه 11 دی 1391  10:58 PM

ترس از زایمان!!!!!

زایمان امریست طبیعی که بر عهده ی زنان گذارده شده ودرمقابل حس بی نظیر مادری راتجربه میکنند.

درد زایمان انکار نشدنیست وکسی که آنراتجربه نکرده توانایی اظهارنظردرمورد آنراندارد.

حال باوجود درک وباورداشتن میزان درد زایمان طبیعی دلایلی راکه خودم (باوجود مامابودن وشاهدصدهازایمان طبیعی)درزمان بارداری قبول کردم وزایمانی موفق راداشتم عنوان کنم:

۱-همه ی مامیدانیم که آنچه خدابه طور طبیعی درماقرارداده بهترین حالت است چون اوخالق ماست ورایمان طبیعی بهترین راه بدنیا آوردن نوزاد است.

۲-قبول بیهوش شدن باتمام عوارضش برای بسیاری غیرقابل قبول است درزایمان طبیعی حداقل خود انسان شاهداقدامات کادردرمان میباشد.

۳-ترس ماناشی ازبزرگنمایی ها یاببقول معروف آب وتاب های زنانه درتوصیف سختی زایمان طبیعی شان

است با اینکه ماوهمه ی زنان میدانیم که مسایل آن گونه که ما مطرح میکنیم نیست بلکه اب وتاب دادن آن برای جذاب شدن درگفتگوی زنانه مان است.

۴-در زایمان طبیعی رابطه ی عاطفی مادر وفرزندبهتراست ودرآینده به احتمال کمترروانه ی خانه ی سالمندان میشوید.

*وبه شما به عنوان یک مامای دارای سابقه ی زایمان طبیعی میگم که زایمان طبیعی اصلا ترس ندارد وبسیار شیرین است .

بازهم منتظر نظرات من باشید ...

لبخند

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها