0

پیشنهادهایی در خصوص آزادی جوانان

samanehtajafary
samanehtajafary
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2436

پیشنهادهایی در خصوص آزادی جوانان
جمعه 8 دی 1391  2:35 AM

1 - تعریف دقیق و تبیین کامل مفهوم آزادی موجب آگاهی نسل جوان و تعدیل خواسته های آنان می شود. به گفته جان لاک آزادی هرگز نمی تواند مطلق باشد فقدان کامل نظارت و مراقبت آزادی نیست بلکه سوء استفاده از ازادی است لذا تبیین و تحدید ازادی زمینه ساز درک بهتر ازادی خواهد شد.

2 - آزادی بر مسئولیت دلالت دارد . آزادی مثبت فقط یک امتیاز نیست بلکه مجموعا قابل تقسیم به حقوق ویژه ای است که آنها هم تابع محدودیتهایی است . هر نوع حقی به هر حال متضمن یک مسئولیت متقابل است . منظور اصلی این است که هیچ حقی جنبه انحصار شخصی نداردمثلا من حق دارم که مالک ثروتی باشم اما این امر مستلزم مسئولیت های مشخصی است که جامعه آنها را از من طلب می کند لذا توام ساختن شناخت آزادی و مسئولیت موجب رویکرد مسئولانه تر جوانان به مساله آزادی  می شود.

3 - تقابل آزادی و اقتدار و رویکرد معرفتی جوانان به این امر یک ضرورت منطقی است زیرا آنها زمانی می توانند حامیان آزادی باشند که بدانند بر علیه چه موقعیتی باید موضع گیری کنند.

4 - تفهیم این واقعیت به نسل جوان که آزادی و چگونگی استفاده از آزادی دو موضوع متفاوت اما مرتبط با یکدیگرند آنان را بر می انگیزد که به مجرد برخورداری از آزادی کار را تمام شده تلقی نکنند بلکه این را آغاز راه بدانند. رمز تداوم آزادی مشروط به حسن استفاده از آزادی است.

تشکرات از این پست
abdo_61
دسترسی سریع به انجمن ها