0

پیامک ها و اشعار شب یلدا(فقط در این تاپیک)

voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

پیامک های شب یلدایی
چهارشنبه 27 آذر 1392  8:39 AM

شب یلدا مبارک

شده یلدا مقارن با محرم / نمی دانم بخندم یا بگریم مبارک، تسلیت عید و عزاتان / پس از شادی بخور یک ذره هم غم

تو خوشگل ترين و خوش تيپ ترين و با كلاس ترين آدم رو زمين هستی خـــــوب اينم هندونه ی شب يلدا ! گذاشتم زير بغلت ، بذار يخچال خنك شه ... 

تو دلداری چو من دیوونه داری ، تو مجنونی چو من بی خونه داری ، شب یلدا منو دعوت کن ای دوست ، اگه تو یخچالت هندونه داری . یلدا پیشاپیش مبارک

یلدا, دختر سیاه موی بلندبالا ، یادگار نام وطن ، میوه پاییز ایران ، عروس زمستان در راه است ، او را بر سفره مهر بنشانیم و با نسل فردا پیوندش دهیم ،

آماده باش . . فردا روز بزرگیه روزی که منتظرش بودی چشم همه به تو ا خیلی روت حساب کردم فردا شمرده میشی!

بیا ماه من و یلدای من باش شب بارانیه دی ماه من باش بیا زیباترین مجنون این شب یه عمری با من و لیلای من باش . . .

شب یلدا ز راه آمـد دوباره / بگیر ای دوست! از غمها کناره شب شادی وشور و مهربانی است / زمان همدلی و همزبانی است

یلدا، مجالى است براى تکرار هر آنچه روزگارى، سرمشق خوبى هایمان بوده اند و امروز بر روى طاقچه عادت هایمان غبار مى گیرند.

مشب، میوه سربسته حرف هایمان را روبه روى هم مى گذاریم تا طعم شیرین دوستى را به کام زمستانى روزگار بچشانیم . . .

رفیق, زمستون رسید!!!!!! سردت شد خبرم کن تا بیام برات بسوزم(یلدا مبارک)

6 تا شاخه گل شقایق برات میفرستم هر روز یکی از اونا رو بردار وقتی تموم شد بدون من اولین کسی بودم که شب یلدا رو بهت تبریک گفتم !!!

گردش سال فقط یک شب یلدادارد من بیچاره چه شبهاست که یلدا دارم

یلداست بگذاریم هر چه تاریکی هست هرچه سرما و خستگی هست تا سحر از وجودمان رخت بربندد امشب بیداری را پاس داریم تا فردایی روشن راهی دراز باقیست شب یلدا مبارک!

باور به نور و روشنایی است ، که شام تیره ،از دل شب یلدا جشن مهر و روشنایی به ما هدیه میدهد یلدایتان مبارک

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

تشکرات از این پست
mina_k_h khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها