0

غذاهای شب یلدا(فقط در این تاپیک)

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه ژله هندوانه ای برای شب یلدا
پنج شنبه 28 آذر 1392  8:40 AM

 

طرز تهیه ژله هندوانه ای برای شب یلدا
برای تزئین میز شام شب یلدایتان این ژله هندوانه ای را حتما امتحان کنید.

 

مواد لازم :
پودر ژله آلبالو 1 بسته ( از هر ژله قرمزی می تونید استفاده کنید چون رنگ قرمز ژله آلبالو خیلی خوشرنگه من معمولا از اون استفاده می کنم )
پودر ژله آلوورا 1 بسته
خامه صبحانه 100 گرم
رنگ سبز
چوب بستنی به تعداد لازم
چیپس شکلات به مقدار لازم

طرز تهیه :
درست کردن این ژله بیشتر از یک ساعت وقتتون رو نمی گیره ، خیلی راحتتر از اونیه که فکرشو می کنید .
ژله آلبالو رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید .

نکته :
من برای ژله از 200 سی سی آب استفاده می کنم .


دو قاشق سوپخوری از محلول همین ژله آلبالو رو با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za02.jpg

بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید .

نکته :
هدف از اینکار اینه که مثل هندونه قرمز مات داشته باشیم نه قرمز شفاف .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za03.jpg

ممکنه دونه های خامه در سطح ژله بمونه در اینصورت با صافی اونو صاف کرده و اجازه بدین ژله نیم بند بشه .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za04.jpg

بعد ژله رو هم بزنید تا یکدست بشه و داخلش مقداری چیپس شکلات بریزید .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za05.jpg

مواد رو داخل قالب ناودانی ریخته و در یخچال قرار بدین .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za06.jpg

این تصویر رو از نزدیک گرفتم تا دونه های سفید خامه رو ببینید ، من دقیقا می خواستم به یه همچین حالتی برسم . این تداعی کننده رگه های سفید هندونه هست که کار رو طبیعی تر و زیباتر می کنه .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za07.jpg

برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا رو با یک لیوان آبجوش حل کنید .
بعد از اینکه محلول از دما افتاد ، خامه رو ریخته و حل کنید .

نکته :
اگه طعم ژله آلوورا رو دوست ندارید می تونید از ژله آناناس یا موز استفاده کنید .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za08.jpg
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za09.jpg

بعد از بستن لایه اول ، لایه دوم رو با قاشق روش بریزید .

 نکته :
لایه ها نباید خیلی سفت بشن و بمدت زیاد در یخچال بمونن چون بعدا باعث جدا شدن لایه ها از همدیگه می شن .
 قالب رو دوباره به یخچال منتقل می کنیم .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za10.jpg
من در اینجا از دو روش استفاده کردم تا هم ژله هندوانه چوبی رو تجربه کنید و هم بدون چوب . بخاطر همین نصفش رو چوب قرار دادم و نصف بقیه رو بدون چوب درست کردم .

بعد از بسته شدن لایه دوم ، چوبها رو داخل ژله فرو می بریم . فاصله رو رعایت کنید چون بعدا بین دو چوب بستنی برش خواهد خورد .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za11.jpg

بقیه محلول ژله آلوورا و خامه رو با رنگ سبز کمی رنگ کردم .

نکته :
می تونید از ژله های آماده سبز رنگ هم استفاده کنید مثل لیمو و طالبی ( بهرحال این ژله های آماده هم ترکیبی از رنگ و اسانس هستن و من خودم رنگ رو اضافه کردم تا اون سبزی که می خوام ، بدست بیارم ) .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za12.jpg

بعد ژله سبز رو داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می کنیم .
این قسمت چوبی ...

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za13.jpg

و این هم قسمت بدون چوب ...

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za14.jpg
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za15.jpg
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za16.jpg

بعد از اینکه ژله کامل بست با یه چاقو ژله رو از دیواره جدا می کنیم .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za17.jpg
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za18.jpg


سپس برش می دیم .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za19.jpg
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za20.jpg

و به همین راحتی جدا می کنیم . لزومی به قرار دادن در آبجوش هم نیست .

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za22.jpg
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za23.jpg

به همین راحتی و به همین خوشمزگی ...

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za24.jpg

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za25.jpg
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/08/za26.jpg


 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها